Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Powitania » Powitania - poznajemy się i przedstawiamy

Powitania - poznajemy się i przedstawiamy

Wafel 16:29, 17 lip 2023

Witam serdecznie!
Od dwóch lat jestem pilnym czytelnikiem forum. Naprawiam błędy, które poczyniłam przy zakładaniu swojego mini ogródka.
Przy okazji serdecznie dziękuję wszystkim za uzyskaną wiedzę, nie miałam chyba dotychczas pytań, na które nie otrzymałabym tutaj odpowiedzi, po przeczytaniu różnych wątków. Pozdrawiam wszystkich ze swojego zielonego miejsca na ziemi
pawka44 18:27, 09 wrz 2023

witam Szanowne grono
Magda13 23:01, 14 maj 2024

Witajcie Kochani Oglądam Was i czytam od jakiegoś czasu. Podziwiam Wasze dokonania i piękno Waszych ogrodów. Mam od kilku lat działkę, która przeznaczona jest do zabudowy. Tak sobie z mężem pomyśleliśmy, by na stare lata spełnić swoje marzenia. On zbuduje garaż, w którym sobie będzie pracował dla przyjemności. W tym celu kupiliśmy działkę. Po zakupie okazało się, że miejsca jest tyle że i domek nieduży się zmieści i kawałek ogrodu można tam stworzyć. Wszystko dzieje się powoli bo jesteśmy w wieku 50+ i działamy bez kredytów własnym sumptem. Dlatego chcę już tworzyć ogród który już dojrzeje i okrzepnie, zanim zbudujemy dom. Jestem przekonana, że odrobina dopingu i dobrego Waszego oka i bardzo nam się przyda
orzelek67 08:50, 19 maj 2024

Dzień dobry wszystkim. Obserwuję forum od dłuższego czasu i dzięki niemu zdobyłam ogrom wiedzy i inspiracji, za co dziękuję wszystkim użytkownikom. Od kilku lat jestem właścicielem niewielkiej działki na Podlasiu, którą staram się sukcesywnie wypełniać roślinami. Póki co udało mi się obsadzić prawie całą działkę żywopłotem i posadzić ukochane przeze mnie kwiaty - hortensje i piwonie. Dwa tygodnie temu zakończyliśmy na działce montaż domu, w planach jest budowa wiaty i może w dalszej przyszłości garażu. Do tej pory ograniczałam się do sadzenia roślinek głównie wzdłuż ogrodzenia, ze względu na budowę i konieczność podniesienia działki. Teraz domek już stoi. Wykonaliśmy też studnię i mam dostęp do wody, dlatego też mogę śmiało zabierać się za ogarnianie mojego wymarzonego ogrodu. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i proszę o wyrozumiałość na przyszłość .
Jacek 09:16, 30 cze 2024

Dzień dobry i cześć wszystkim szanownym grupowiczom. Obserwuję, czytam mam zamiar z Wami zostać na długo.
Judith 09:55, 30 cze 2024

Cześć Jacek .
Buniaa95 14:59, 20 lip 2024

Dzień dobry.
Jestem Magda i na codzień mam styczność z tysiącami sadzonek kwiatów. Nie mam swojego ogródka ale regularnie obsadzam ogród mojego taty. Dołączam do forum, ponieważ chcę jak najwięcej wiedzieć o roślinach przy których pracuje a nie zawsze jest czas zagłębić się w ich predyspozycje podczas pracy. Mam nadzieję dużo się tu dowiedzieć
Pozdrawiam
hannaX 11:27, 16 sie 2024

Witam wszystkich!
Mam na imię Hanna. Cieszę się, że mogę do Was dołączyć i mam nadzieję, że miło i aktywnie spędzimy czas przy rozmowach i poradach ogrodniczych.
Kordina 14:05, 16 sie 2024

Dzień dobry
Mary 22:04, 17 sie 2024

Witaj Hanna!