Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Powitania » Powitania - poznajemy się i przedstawiamy

Powitania - poznajemy się i przedstawiamy

zbycho 08:34, 16 sie 2013

Siemka wszystkim.
Dom wybudowany, trzeba się zająć ogrodem, więc jestem z Wami
08:34, 16 sie 2013
Hejka, no to pochwal się ogrodem teraz
Zdrowie_Rosl... 09:15, 17 sie 2013

Witamy,

Rośliny to nasze hobby. Sprawia nam ogromną przyjemność rozwiązywanie problemów ogrodniczych. Liczymy na ciekawą wymianę myśli.

Zdrowie Roślin
Pszczyna
Luckaa 20:30, 18 sie 2013

Witam się i ja, napatrzyłam się na wasze ogródeczki, rozmarzyłam, więc jestem.
A5ik 21:14, 25 sie 2013

Ciesze się, że w końcu nadszedł ten czas aby do Was dołączyć! Witam wszystkich ogrodomaniaków! Moje pole zieleni na chwile obecną jest bardzo małe, ale cieszę się, że w ogóle jest! Pozdrawiam
brzydula 08:47, 28 sie 2013

Witam serdecznie, chciałam się odpowiednio przygotowac do tego momentu, bo na razie nie bardzo jest się czym pochwalić jedna rabakta jajko tako, kilka starszych drzew i i młodych różaneczników ale juz nie wytrzymałam i jestem !!!! Nie moge przez Was spać po nocach głównie przez Wasze ogrody, nie moe pracować i normalnie funkconowac, hihi Dzisiaj mi sie sniła Pani Danusia piękna usmiechnieta, w kolorowych kwiatach i kaloszach.

Jedno jest pewne, niesamowici jestescie wszyscy. Ogród to sztuka .... jak malarz tworzy obraz, dodierając forme i kolor tak Wy Wielcy Artysci posiadający niesamowitą wiedze i zmysł upiekszacie krajobraz . Ogród jest jak obraz najlepszy gdy niedokończony zawsze cos tam ma się ochote zmienić i udoskonalić.

Witam serdecznie i bardzo dziękuję za Ogrodowisko !!!!!!!!!!!!!!
Tosia 10:29, 28 sie 2013

Witam wszystkich
Ogrodowisko przeglądam od dawana (jest świetne!) a dzisiaj, w końcu nadszedł czas aby do Was dołączyć

Pozdrawiam
Gataa 11:30, 05 wrz 2013

Witam sie!

Historia moja... Dziewczyna z centrum miasta buduje dom na malej dzialce i choc zawsze zarzekala sie, ze w ziemi za nic grzebac nie bedzie, nie lubi, nie chce, okazało sie, ze NIGDY nie mów NIGDY!

Bo sam dom to nie wszystko, nawet najpiekniejszy bez zadbanego ogrodu wyglada jak nieskonczony.. Zasadzilam pare drzewek, pare roslinek i teraz licze na dobre rady i pomoc ... Lubię proste linie, raczej nowoczesny styl niż wiejski. Zakochałam sie w bukszpanach , hortensjach i właśnie żurawkach i trawach... Moje zakochanie wynika oczywiście z podglądania Waszyc ogrodów A jeszcze rok temu nie wiedziałam, że hortensja to hortensja, a żurawkę skojarzyłabym pewnie z żurem

Podziwiam wszystkie piekne ogrody,z ogrodem Pani Danuty na czele ... i też tak chce!
Chce miłego widoku za oknem i satysfakcji z dobrze wykonanej roboty...

Pozdrawiam
Gardenarium 11:53, 05 wrz 2013

Witam serdecznie jako organizatorka tego miejsca i zapraszam do pokazywania swojego raju w Naszych ogrodach. Trzeba założyć watek, nie ma wyjścia

Instagram Ogrodowiska
Agania 09:39, 06 wrz 2013

To i ja się przywitam, bardzo mi miło i przyjemnie tutaj przebywać i chętnie się zadomowię, jestem już z Wami od dłuższego czasu na ogrodowisku, ale tak anonimowo, podziwiam Wasze ogrody i Danusi "Ogród nie tylko bukszpanowy"

Pozdrawiam i witam serdecznie