Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Powitania » Powitania - poznajemy się i przedstawiamy

Powitania - poznajemy się i przedstawiamy

Gardenarium 13:07, 04 sie 2013

Witaj, może niekoniecznie cichym, odzywaj się czasem do nas

Instagram Ogrodowiska
Edi0101 22:33, 04 sie 2013

Witam wszystkich miłośników ogrodu . Jestem właścicielką miniaturowego ogródeczka, któremu chciałabym nadać nową szatę. Mam nadzieję, że z Waszą pomocą uda mi się to dokonać, a tymczasem pozdrawiam wszystkich sympatyków tego forum, Edyta.
Ewkakonewka 11:27, 07 sie 2013

Hej, z racji podglądania i zachwycania się wszystkimi poczynaniami mającymi miejsce za sprawą tego cudownego forum /od którego się już uzależniłam/ Witam Gorąco Wszystkich Użytkowników
Od kilku lat, nie pamiętam może od 7 lub 8, zmieniam 16 arów ścierniska w ogród. I nigdy bym nie przypuszczała, że tak mnie to wciągnie i da tyle satysfakcji. Zwłaszcza, że po tych kilku latach już cokolwiek więcej niż 20 cm nad ziemią widać Widać też amatorszczyznę w tym co robię hm
Lubię prawie wszystko co zielone i rośnie więc uprawiam zbieractwo. Powoli zaczynam to porządkować.
Trafiłam tu po tym jak w mojej ulubionej gazecie / chyba nie mogę jej tu wymienić?/ przeczytałam/ a bardziej obrazki obejrzałam / artykuł o ogrodzie Danusi. I tak po nitce do Ogrodowiska
szarlotka 08:30, 08 sie 2013

Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Na ogrodowisko trafiłam jakiś czas temu zupełnym przypadkiem, ale tak mi się tutaj spodobało, że postanowiłam zostać na dłużej. Wasze ogrody mnie oczarowały, aż zapragnęłam zrobić coś z moim „ogrodem” (chociaż ciężko go na razie tak nazwać).
Na wiosnę planuję małą rewolucję ogrodową, dlatego poszukuję inspiracji i opinii osób bardziej doświadczonych. Mam nadzieję, że zaaklimatyzuję się tutaj i będzie mi się miło spędzało tutaj czas.
Pozdrawiam wszystkich ciepło.
dorotka_z 12:51, 08 sie 2013

I ja chciałam sie przywitac

Mam już działkę od jakiegoś czasu, jednak ogrodem nazwać tego ugoru nie można... Na razie uprawiam tam chwasty
Planujemy budowę w przyszlym roku, więc mam jeszcze trochę czasu aby się dokształcić i zaplanować co chciałabym mieć. Na razie, niestety, 100 pomysłów na minutę...

Macie piękne ogrody, które uwielbiam podglądać. Ogrodowisko jest dla mnie miłą odskocznią od szarej codzienności, ale przede wszystkim bogatym źródłem wiedzy i inspiracji

Pozdrawiam,
Dorota
dorciabe 14:45, 08 sie 2013

Witam wszystkich bardzo gorąco!
Od dobrych kilku dni okupuję komputer czytając forum. Nie można oczu oderwać od Waszych ogrodów.
Podglądanie jest fajne, ale chciałabym czasem wyrazić na piśmie swój podziw.
Mam mały trawniczek, kawałek rabatki i trochę kamyczków- takie tam mydło i powidło.
Rośliny sadzę, potem przesadzam szukam i szukam.
Założę swój ogródkowy wątek, powrzucam fotki, rady chętnie przyjmę.
Makatka 19:18, 09 sie 2013

Witam i ja.

Trafiłam na to wspaniałe forum przypadkiem, szukając inspiracji dla własnej, na razie tylko rabatki przed domem. O ogrodzie myślę powoli, bo dom jeszcze w stadium wykańczania ( siebie i nas - po trochu ).

Danusiu, poczytałam trochę, pooglądałam i Twoje dzieła na forum, i kilka odcinków "Mai w ogrodzie" i najzwyklej w świecie nie mogę Tobie nie podziękować - za to, że stworzyłaś tak wspaniałe miejsce, za to, że dzielisz się kawałkiem swojego świata.

Na pewno będę tu zaglądać. Mam też nadzieję, że w końcu i ja będę mogła podzielić się z Wami moim mini-ogródkiem Na razie rosną w nim tylko takie pocieszacze oka, jakie mam w avatarku.

Pozdrawiam wszystkich Ogrodowiskomaniaków.
ryska 19:32, 12 sie 2013

Witam serdecznie Czuję się zaszczycona, że w końcu należę do elitarnego klubu miłośników roślin i ogrodów, a nie tylko podczytuję całymi godzinami jako anonim. Marzy mi się wielki ogród ze starymi drzewami, wijącymi się alejkami i ławeczkami tu i ówdzie, a mam mały ogródek i oczko wodne, ale i tak jestem szczęśliwa. Pozdrawiam Renata
gosiak 14:50, 13 sie 2013

Witam, po długim okresie podglądania Forum, przemogłam się za namową Córki, zarejestrowałam i zaczynam przygodę z Ogrodowiskiem!
Pozdrawiam wszystkich zielono-zakręconych
Fuksja 14:54, 14 sie 2013

Witam. Mam na imię Ania. Postanowiłam dołączyć do Waszego grona i zasięgnąć rad. Obecnie jestem na etapie przygotowywania miejsca pod ogród.