Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Powitania » Powitania - poznajemy się i przedstawiamy

Powitania - poznajemy się i przedstawiamy

Alisonek 19:08, 06 lis 2013

Witam wszystkich zapalonych jak i dopiero się tlących Ogrodników i Ogrodniczki
ja narazie zaliczam się do tej drugiej grupy
Na Ogrodowisko trafiłam dopiero miesiąc temu (nie wiem jak wcześniej bez Was żyłam),chyba dzięki programowi "Maja w Ogrodzie" i na dobre rozczytałam się w kilku wątkach...i wybrałam te jedne z dłuższych bo mają po 500 stron ale staram się czytać wszystko i jak najwięcej zapamiętać.
O ile babik mi pozwoli postaram się stworzyć swój własny wątek, zaprezentować (jak to dumnie brzmi) moje dotychczasowe osiągnięcia i oczywiście poporosić Was o rady, co dalej z moim zielonym kątem zrobić???
Pozdrawiam wszystkich
Alisonek
ZielonoMI 19:21, 06 lis 2013

Witam.
Skusiły mnie działy z natury (wodnych)
Bardzo ciekawe i pomocne. Uzyskane rady na pewno wykorzystam w następnym roku ;]
I mam nadzieję, że w tych tysiącach postów znajdę, dużo ciekawych rzeczy na temat ogrodów wodnych i nie tylko.

Serdecznie pozdrawiam ;]
margareta 17:12, 11 lis 2013

Witam wszystkich serdecznie. Ja również postanowiłam zarejestrować się na forum. śledzę kilka wątków od dawna, ogród jest moją pasją, bez której życie byłoby niepełne.
Ania74 21:38, 13 lis 2013

Witam
czytam Wasze, a od teraz Nasze forum, już od jakiegoś czasu, bo mimo studiowania różnorakiej literatury o tematyce ogrodniczej, wciąż pojawiają się kolejne pytania, na które nie znajduję odpowiedzi i tylko rozmowa z praktykami i twórcami jakże wspaniałych ogrodów pozwoli mi takowe uzyskać.
Tu pokłony dla Szefowej! Jak zwykle zbyt późno tutaj trafiłam, bo swoje pierwsze nasadzenia już musiałam usuwać jako zupełnie nietrafione, ale człowiek uczy się na błędach...
Zbierałam się i zbierałam w sobie, żeby się odezwać no i mam to za sobą, uff.
Teraz będę się drugie tyle zbierać, żeby otworzyć swój wątek... ale już przeglądam stare zdjęcia, bo najbardziej przemawia do mnie wątek Metamorfozy... daje człowiekowi gigantycznego pałera!!!
Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
beata_kulesza 15:00, 14 lis 2013

Znalezione wątki dla frazy "Witam serdecznie wszystkich forumowiczów i maniaków ogrodów. Mam na imię Beata i od kilku miesięcy śledzę wasz portal i wasze cenne wskazówki i rady dotyczące pielęgnacji ogrodu. Sama jestem właścicielką niewielkiego ogrodu ,który przeszedł gruntowną zmianę ale jeszcze jest w nim trochę do zrobienia. I w tej kwestii przesyłam na razie jedno zdjęcie i proszę o radę i pomoc. Nie mam pomysłu co posadzić na rabacie na której znajduje się tylko berberys ottawski.Pomóżcie!!! "
beata_kulesza 15:10, 14 lis 2013

Znalezione wątki dla frazy "Witam serdecznie wszystkich forumowiczów i maniaków ogrodów. Mam na imię Beata i od kilku miesięcy śledzę wasz portal i wasze cenne wskazówki i rady dotyczące pielęgnacji ogrodu. Sama jestem właścicielką niewielkiego ogrodu ,który przeszedł gruntowną zmianę ale jeszcze jest w nim trochę do zrobienia. I w tej kwestii przesyłam na razie jedno zdjęcie i proszę o radę i pomoc. Nie mam pomysłu co posadzić na rabacie na której znajduje się tylko berberys ottawski.Pomóżcie!!! "
Agawita 20:06, 15 lis 2013

Witaj Beatko najlepiej jak założysz swój wątek, będzie łatwiej do Ciebie zaglądnąć i coś podpowiedzieć, pokażesz coś więcej ze swojego ogródka, tu się tylko witamy jak się zapewne zdążyłaś zorientować flagowymi roślinami na Ogrodowisku są kule z bukszpanu, myślę że dobrym rozwiązaniem byłoby obsadzić nimi tę rabatę z dodatkiem turzyc, trzmielin lub żurawek, wszystko zależy od nasłonecznienia. Rośliny te przetrwają zimę bez problemu więc niczym nie ryzykujesz. Czekam na Twój wątek i pozdrawiam
beata_kulesza 20:44, 15 lis 2013

Dziękuję za odpowiedź, jak widzisz jestem dopiero początkująca i jeszcze nie bardzo wiem jak się poruszać po tym forum żeby założyć swój wątek.Jeśli możesz mi pomóc i pokierować - będę wdzięczna.Pozdrawiam
Agawita 20:59, 15 lis 2013

poczytaj tutaj oraz w dziale o sprawach technicznych powodzenia

https://www.ogrodowisko.pl/watek/3785-jak-zalozyc-swoj-watek
zagadka 17:20, 30 lis 2013

Cześć, cześć Witam wszystko, na razie się przyglądam, niedługo pewnie wezmę udział w niejednej dyskusji
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies