Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Powitania » Powitania - poznajemy się i przedstawiamy

Powitania - poznajemy się i przedstawiamy

kokardeczka 18:53, 17 wrz 2013

Bardzo dziękuję za miłe przyjęcie koleżanki
stingietka 12:27, 19 wrz 2013

Witam i ja!

Od ponad miesiaca śledzę to forum i już się nieźle zadomowiłam
Przyszedł czas aby sie oficjalnie powitać. Ogrodowisko jest dla mnie źródłem inspiracji . Im wiecej czytam i podlądam tym bardziej chcę mieć taki piękny ogród jak Wy. Proste linie rabat śnią mi się po nocach Może w przyszłym roku będę miała czym się pochwalić
Aneczka 16:19, 19 wrz 2013

Witam limonko i stingietko
livia 23:10, 20 wrz 2013

Witam wszystkich bardzo serdecznie Wczoraj pół nocy przesiedziałam na tym cudownym forum i postanowiłam, że zostaję
Jesteście niesamowici, kreatywni i bardzo, bardzo pracowici (mam nadzieję, że choć część tych cech przejmę przez osmozę, bo czeka mnie zagospodarowanie mojego miejsca na ziemi)... a pani Danusia j jest tak niesamowita, że aż słów nie potrafię znaleźć. .fachowa wizjonerka, artystka z niesamowitym wyczuciem przestrzeni i koloru..
Na razie zachłystuję się pięknem Waszych ogrodów, a w głowie wciąż mi brzęczy "też tak chcę".

A teraz lecę nacieszyć oczy

pozdrawiam
Agawita 09:31, 21 wrz 2013

Witam Was gorąco Ameryki nie odkryję jak powiem, że natknęłam się na to forum przypadkiem, szukając informacji o ogrodach. I wsiąkłam. Trwa to już ponad dwa lata (tak, jestem cichą wielbicielką...), czas szybko leci a jeszcze szybciej jak pracy w ogrodzie nie brakuje.
Ogrom wiedzy o ogrodach jaki tutaj znalazłam jest nie do opisania, dlatego też staram się wprowadzać zmiany na swoim podwórku, mam nadzieję że tylko na korzyść.
Pozdrawiam wszystkich uzależnionych
Aga
Aneczka 20:13, 21 wrz 2013

Witam was, ale nas szybko przybywa
Izolda 14:27, 24 wrz 2013

Witajcie, dopiero kilka tygodni temu odkryłam Ogrodowisko i już są tego pierwsze skutki Mój ogródek to właściwie 3 rabaty przeszedł metamorfozę i nareszcie jestem z niego zadowolona. Ogromna w tym zasługa pani Danusi, której dziękuję za dzielenie się wiedzą i doświadczeniem.
Malgosik 15:46, 24 wrz 2013

Izolda napisał(a)
Witajcie, dopiero kilka tygodni temu odkryłam Ogrodowisko i już są tego pierwsze skutki Mój ogródek to właściwie 3 rabaty przeszedł metamorfozę i nareszcie jestem z niego zadowolona. Ogromna w tym zasługa pani Danusi, której dziękuję za dzielenie się wiedzą i doświadczeniem.

Witaj

To pokaż swoje osiągnięcia.
Może masz zdjęcia prze i po?
MagdaK 22:06, 24 wrz 2013

Witajcie

Ogladając pewien program ogrodniczy w internecie natknęłam się na tą stronę i mam wrażenie, że odkryłam skarbnicę wiedzy ogrodniczej od której raczej nie wyrwe się tak łatwo Od zawsze kochałam rośliny. Póki co mogłam sie tylko pobawić w domu w doniczkach. Teraz liczę na wiecej Już wiem co będę robiła w jesienne i zimowe wieczory czekając na swoją działkę i planując jej aranżację. Od jakiegoś czasu siedzę i przeglądam (uczę się) prowadzić ogród, dbać o rośliny, ponieważ niebawem bedę szczęśliwą właścicielką 0,5 ha działki w spokojnej okolicy na lubelszczyźnie. Czekam na nią cierpliwie już miesiąc aż geodeta wytyczy konkretny obszar jaki wraz z mężem mamy zakupić. Trwa to trochę, nie powiem, ale warto czekać. Najważniejsze, że zaliczka już wpłacona mam nadzieję niebawem być w pełni jej posiadaczką, a dzięki Wam mogę poznawać jak dbać o roślinność i cierpliwie przeczekać okres do kolejnej wiosny.
Dziękuję za te forum
Pozdrawiam wszystkich pracowitych miłośników zieleni
Magda
Izolda 13:36, 25 wrz 2013

Malgosik, nie mam zdjęć przed, nawet nie robiłam, brr, nie chcę tego pamiętać. A po, jak jeszcze trochę wygładzę, postaram się zamieścić