Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Powitania » Powitania - poznajemy się i przedstawiamy

Powitania - poznajemy się i przedstawiamy

steodor 19:40, 20 gru 2013

jaki to chwast?
Gardenarium 18:37, 21 gru 2013

To wątek powitania, chwasty można wkleić w dziale ogród wątek rozpoznawanie chwastów, tylko zdjęcie by się przydało

https://www.ogrodowisko.pl/watek/3158-rozpoznawanie-chwastow

Instagram Ogrodowiska
mateuszogrod 12:11, 25 gru 2013

witam wszystkich jako że jestem nowy na forum chciałem się przywitać i życzyć Wesołych Świąt Wszystkim. forum traktuje jako poszerzenie własnej wiedzy gdyż jestem świadom że zawsze można czegoś nowego sie nauczyć..
filipkam 17:24, 25 gru 2013

Witam wszystkich. Mam na imię Filip, mam 14 lat. Mieszkam w Białymstoku, w Podlaskim. Ogrodami interesuję się od dawna, od jakiegoś czasu zmieniam też działkę w rodos. Uwielbiam styl angielski, preriowy, niestety klimat nie sprzyja sadzeniu delikatnych traw w moim mieście. Na Ogrodowisko trafiłem po obejrzeniu "Mai w ogrodzie". Wątek założę dopiero na wiosnę, będą aktualne zdjęcia.
Wesołych Świąt!

olga_ 19:58, 27 gru 2013

Witam wszystkich!
Mam na imie Olga i pochodze z okolic Grójca czyli zagłębia jabłkowego
Od pewnego czasu jestem tu częstym gościem, zdecydowałam się zarejesrowac i coś napisac Do tej pory do poznej nocy siedze i oglądam te ogrody i chyba już ogólnie to zwariowałam na tym punkcie...Sama mam do aranżacji 0,5ha wiec można miec mały mętlik w głowie. Mam nadzieje że przyjmiecie mnie do siebie i bedziemy dzielic się doświadczeniami...
Pozdrawiam.
iwona0765 20:21, 27 gru 2013

Witaj , fakt można ''zwariować '' na punkcie oglądania ogrodów , ja jestem w podobnej sytuacji co Ty , też mam działkę , mętlik w głowie jak stworzyć ogród ,ale głowa do góry , ogrody tworzy się latami , aby były takie piękne . Pozdrawiam serdecznie .
monteverde 21:26, 27 gru 2013

Mateusz, Filip Olga i Iwona witajcie na Ogrodowisku
Borbetka 09:14, 06 sty 2014

Witajcie, mętlik to miałam bez Ogrodowiska. Nie wiadomo co posadzić. Z Forum wszystko się da.
iwona0765 09:43, 06 sty 2014

Fakt z forum dużo łatwiej , szczególnie pomocne są Wasze rady i opinie . pozdrawiam
dascompany 12:05, 07 sty 2014

Witam wszystkich, również chcę zacząć swoją przygodę z ogrodowiskiem i jego lokatorami od powitania.
Mam na imię Paulina i od dwóch lat jestem szczęśliwym posiadaczem ogrodu. Po 25 latach mieszkania w bloku trafiłam do własnego domu. Muszę wam powiedzieć, że nie wiedziałam iż tyle pracy mnie czekało. Ogród, a raczej to co zastaliśmy, był bardzo zapuszczony. Przez 10 lat nie było tam nic robione. Jak na razie staram się go uporządkować. Ale sporo pracy jeszcze przede mną. Jestem początkującym ogrodnikiem więc proszę o wyrozumiałość.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies