Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

ewa004 09:52, 17 mar 2014

I ja pozdrawiam
EPODLAS 10:07, 17 mar 2014

Byłam ba działce, i mój czosnek jeszcze nie wyszedł Mam zaznaczone miejsce, rozgrzebałam trochę ziemię i wydaje mi się że te cebulki są. Może jeszcze wyjdzie? Ja teraz dopiero zaczynam myśleć jak naprawdę ma wyglądać mój ogród. Koniec z samowolką. W kwietniu będzie remont, rośliny będą grupowane, bo bardzo podobają mi się duże plamy roślin. Będzie robotka z przesadzaniem.
Milka 15:46, 17 mar 2014

Właśnie Basiu, z każdym rokiem dojrzewamy tu
i nasze ogrody dzięki temu pięknieją

I ja włąśnie dojrzałam do zmian, będzie tylko lepiej, ale natyram się jak durna, szukam pomocnika
Urszulla 18:52, 17 mar 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Oj te dylematy Ja chcę zawsze wszystko na raz a to nie jest dobra metoda na ogród . No chyba że moc kasy jest Buziaki

Małgosiu, u Ciebie wszystko zagospodarowane, tylko upiększanie zostało,
chyba że nową rewolucję wymyślisz
wszystko u nas jest możliwe.

gierczusia napisał(a)

A ja myślę ,że nawet gdybym miała moc kasy , to i tak bym wolaładozować sobie przyjemności ... Noo bo co.. Jeden wyjazd do szkółki , i tyle ??... A tak po troszku... I tyleeee radości ...

Nie martw się Ulka .. Będzie dobrze

Bogdzi jeszcze nie pokazują, ale myślę że lada moment pokażą -spekuluję na kwiecień

Ty masz rzeczywiście dobry charakter, nawet dozować sobie umiesz
A ja się nie martwię wogóle robię swoje i tyle- jak się da, jak się nie da -nie robię

BarbaraM napisał(a)
No ja myślę o tych cyprysikach że jak już się trochę rozkrzewią to je stamtąd zabierzesz.
Nie wyobrażam sobie inaczej.
To taka kompozycja na teraz.
Wygląda ładnie i już. To rozumiem.

Dobrze myślisz I w ramach oszczędności wymyśliłam że kora będzie tylko miejscami wysypana, pod horti nie będzie potrzebna bo już niedługo się rozrosną.

boguslawa_madejska napisał(a)
Ula pozdrawiam

ewa004 napisał(a)
I ja pozdrawiam

Pozdrawiającym dziękuję że o mnie myślą

EPODLAS napisał(a)
Byłam ba działce, i mój czosnek jeszcze nie wyszedł Mam zaznaczone miejsce, rozgrzebałam trochę ziemię i wydaje mi się że te cebulki są. Może jeszcze wyjdzie? Ja teraz dopiero zaczynam myśleć jak naprawdę ma wyglądać mój ogród. Koniec z samowolką. W kwietniu będzie remont, rośliny będą grupowane, bo bardzo podobają mi się duże plamy roślin. Będzie robotka z przesadzaniem.

Martwię się z Twoim czosnkiem, u mnie mała kępka została
Będziesz musiała poczekać chyba że uda mi się zdobyć gdzieś - ale jest trudno, bo rośnie w lasach na wilgotnym terenie i to nie wszędzie. Mi sąsiadka gdzieś załatwiała.
A tak jak piszesz plamy roślin są piękne- też tak lubię

irena_milek napisał(a)

Właśnie Basiu, z każdym rokiem dojrzewamy tu
i nasze ogrody dzięki temu pięknieją

I ja włąśnie dojrzałam do zmian, będzie tylko lepiej, ale natyram się jak durna, szukam pomocnika

Ja mogę wesprzeć Cię duchem na odległość Irenko

Urszulla 18:53, 17 mar 2014

Dziewczyny mam absorbujący tydzień,
ale ponieważ na czwartek zapowiadają ciepło,
mam nadzieję na nowe ciekawe fotki w weekend
Kindzia 19:31, 17 mar 2014

Ula...w piątek 18 stopni ma być!!! Ale zaszalejemy
Tess 20:09, 17 mar 2014

Obejrzałam kawał dobrej roboty.
Uśmiałam się z siebie, bo byłam przekonana, że hortensje mają być zupełnie gdzie indziej, niż są
Myliłam się, czy zmieniłaś plany?

Z Amazon Mist dziewczyny mają rację.
Ale Ty też masz rację - jak cyprysiki podrosną, trawkę przesadzisz
Buziaka zostawiłam
Bogdzia 21:52, 17 mar 2014

Pozdrówka zostawiam , miłego dnia jutro.
Urszulla 18:10, 18 mar 2014

Kindziu- kusisz pogodą, ale ja w piątek w pracy cały dzień więc ogród tylko sobie obejdę
Ale mam dobrą wiadomość bo drugie fioletowe krokusy się pokazują

Tess- nie dziwię Ci się, bo u mnie można się zgubić hortensje bukietowe o których myślisz są gdzie indziej, a ogrodowe Kindzi posadziłam w miejscu którego do tej pory nie pokazywałam, bo rosły tylko tuje i nic więcej Z trawkami to będzie tak jak mówicie, a jeszcze zdążę je kilka razy podzielić

Bogdziu-dzięki, wpadnij w weekend, coś będzie nowego
Kindzia 18:33, 18 mar 2014

Wcale nie kuszę
I trochę się martwię, jak coś można będzie w sobotę ruszyć...ma padać na długoterminowej

Dawaj te krokusy!!!