Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

grembosia 16:46, 10 gru 2012

A u nas dzisiaj nasypało tyle śniegu, że rano nie można było z osiedla wyjechać!
BarbaraM 16:49, 10 gru 2012

Oooooo!
To u nas nie aż tak...
Urszulla 16:50, 10 gru 2012

irena_milek napisał(a)
Zdjęcie synusia słodkie widać, że szczęśliwy jest

Och tak Irenko, nie odstępuje mnie na krok......ma 4,5 latka i nie chce słyszeć o przedszkolu (ma złe wspomnienia jak musiał chodzić jako 2,5 latek)......a ja od marca wracam do pracy i mu mówię że zapiszę go do szkoły.......zapisanie do szkoły go interesuje...ciekawe na jak długo.
Welka 17:04, 10 gru 2012

Urszulla napisał(a)

....................ale już na wstępie zrozumiałam że technicznie nie tak łatwo więc wymyśliłam coś innego
pierwszy stelaż wyszedł nieudolnie, drugi był lepszy

A oto efekty końcowe......u mnie jednak minimalizm wziął górę
dla mojej mamy

dla nas

Witam!
Ależ cuda powychodziły! Superpomysł!

A synkowi możesz tłumaczyc, ze zaraz będzie chodził do zerówki, to takie "lepsze" przedszkole - takie tłumaczenie przyjmuje moja Kinia, która niemal co rano pyta, czy musi iść do tego "ogrzydliwego" przedszkola (4 lata skończyła we wrześniu, w zeszłym roku tez już chodziła).

Pozdrawiam
Urszulla 17:19, 10 gru 2012

Tak Ewelinko, on wie że pójdzie do szkoły tam gdzie jego starszy brat......a że tam szkoła i przedszkole razem (bo to olbrzymi obiekt połączony nawet z gimnazjum) to on tego na razie nie rozróżnia
Welka 17:24, 10 gru 2012

Moja też by wolała ze mną chodzić do szkoły, ale zanim przy szkole wybudują przedszkole (w planach w 2014 roku ma się rozpocząć budowa) to i mój Karol się nie załapie, także u Was duże ułatwienie, że wszystko razem.
Pozdrawiam
Bogdzia 17:30, 10 gru 2012

Jak ja bym chciała żeby wrócił ten czas kiedy dzieci były małe i były w domu. Cieszcie sie dziewczyny bo czas szybko leci i dzieci pójdą w świat szybciej niz można sie spodziewac, dla matki zawsze za wcześnie.
BarbaraM 17:40, 10 gru 2012

Dla mnie to pociecha że jak najmłodsza pójdzie do średniej to najstarsza będzie miała już swoje
Nie mówiąc już o innych.
I o to chodziło
Welka 17:49, 10 gru 2012

Bogdzia napisał(a)
Jak ja bym chciała żeby wrócił ten czas kiedy dzieci były małe i były w domu. Cieszcie sie dziewczyny bo czas szybko leci i dzieci pójdą w świat szybciej niz można sie spodziewac, dla matki zawsze za wcześnie.

Bogdziu, byłam u ciebie i widziałam kangury i agapanty (piękne) miałam coś napisać, ale pomyśłałam sobie właśnie o swoich maluchach, co jak one zechcą kiedyś tak daleko zamieszkać? Masz rację, dla mamy zawsze za wcześnie, choć teraz wydaje się to takie odległe.
Mala_Mi 18:02, 10 gru 2012

Minimalizm jest na razie u mnie Wianków nie ma