Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Martek 09:29, 12 sie 2012

Bogdziu witam niedzielnie,życzę przyjemnego,radosnego dnia
eliza3 10:09, 12 sie 2012

Bogdzia napisał(a)
Kupiłam w Selgrosie po 10zł takie karmniki dla ptaków

Karmniki ciekawe, chyba do powieszenia na drzewie? Znowu będą piękne zdjęcia ze stołówki
Miłej niedzieli życzę.
Klamber 10:43, 12 sie 2012

Witaj Bogdziu, Ale miałaś wspaniałą przygodę. Czytałem tę starą opowieść( nie trafiłem wcześniej), to normalnie łza w oku się kręci, też odczytałem że była z Estonii. Prawdopodobnie uratowałaś jej życie, gdyż taki duży drapieżny ptak, jak jest bardzo głodny opada z sił i nie może już nic upolować, potem siedzi już tylko na gałęzi i czeka na śmierć. Myślę że była to ta sama Kania, Być może pierwszym razem mogła wpaść na jakąś przeszkodę i była poturbowana. Ptaki przelatują tymi samymi trasami więc wpadła podziękować Ci za TWOJE WIELKIE SERCE. Być może odwiedzała Cię wcześniej i nie wadziłaś jej. Dzięki za Ci za tę piękną opowieść. Jeśli możesz przesłać mi ze dwa duże zdjęcia będę wdzięczny.
Celina 19:29, 12 sie 2012

Przeczytałam historię! myślę Bożenko ,że ona wie gdzie przyleciała!
Bogdzia 19:34, 12 sie 2012

Monika352 napisał(a)
Bogdziu! Karmniczki sliczne , koniecznie muszę takie tez kupic pozdrawiam M

Mnie też sie podobają , był jeszcze drugi rodzaj dosc podobne do tych tylko te stanowiska dla ptaków trzeba było samemu montowac i są na róznych poziomach. Myśle że ptaszki bedą fajnie na nich wyglądac.A cena malutka.Pozdrawiam Moniko.
Bogdzia 19:36, 12 sie 2012

Martek napisał(a)
Bogdziu witam niedzielnie,życzę przyjemnego,radosnego dnia

Marto przeczytałam to dopiero wieczorem więc mogę Ci życzyc tylko miłego wieczoru.
Bogdzia 19:38, 12 sie 2012

eliza3 napisał(a)

Kupiłam w Selgrosie po 10zł takie karmniki dla ptaków

Karmniki ciekawe, chyba do powieszenia na drzewie? Znowu będą piękne zdjęcia ze stołówki
Miłej niedzieli życzę.

Tak to sa do powieszenia na drzewie. zaletą jest to że w czasie śnieżyc pokarm nie zostanie zasypany, conajwyżej tylko odrobinę. Też mam nadzieję na fajne zdjcia. Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 19:41, 12 sie 2012

Klamber napisał(a)
Witaj Bogdziu, Ale miałaś wspaniałą przygodę. Czytałem tę starą opowieść( nie trafiłem wcześniej), to normalnie łza w oku się kręci, też odczytałem że była z Estonii. Prawdopodobnie uratowałaś jej życie, gdyż taki duży drapieżny ptak, jak jest bardzo głodny opada z sił i nie może już nic upolować, potem siedzi już tylko na gałęzi i czeka na śmierć. Myślę że była to ta sama Kania, Być może pierwszym razem mogła wpaść na jakąś przeszkodę i była poturbowana. Ptaki przelatują tymi samymi trasami więc wpadła podziękować Ci za TWOJE WIELKIE SERCE. Być może odwiedzała Cię wcześniej i nie wadziłaś jej. Dzięki za Ci za tę piękną opowieść. Jeśli możesz przesłać mi ze dwa duże zdjęcia będę wdzięczny.

Przyślę jutro rano bo mam w pamięci zewnętrznej która ze względu na burze nie jest połączona z komputerem.
Mala_Mi 19:45, 12 sie 2012

A u nas Selgrosa nie ma M się strasznie zmartwił...... ale stwierdził na internecie można kupic wszystko, będzie szukał
Teresce przeczytałam wiersz.. bardzo sie wzruszyła i kazała serdecznie podziękować
Bogdzia 19:45, 12 sie 2012

Celina napisał(a)
Przeczytałam historię! myślę Bożenko ,że ona wie gdzie przyleciała!

Wiesz co ile razy mówie i myślę o tej kani zawsze boję sie że to ja przesadzam z nadawaniem zbyt dużej treści temu wydarzeniu a jednak nie potrafię inaczej zrozumiec czy zinterpretowac tego wydarzenia i teraz też wierzę bez wahania że to była ona.A jeśli tak to prawdopodobnie w czasie przelotów zagląda tu i pamięta to miejsce. Wtedy była bardzo wyczerpana i głodna.