Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

Mala_Mi 17:19, 29 lis 2012

Poczytałam, ślad zostawiam..... i na temat kotów się nie wypowiadam. Fajne są ale to urodzeni mordercy. Swojego bym trzymała w domu i ani na krok..... ale to niewola, wiec pozostaję przy psie
Kindzia 17:27, 29 lis 2012

asc napisał(a)
Poczytałam, ślad zostawiam..... i na temat kotów się nie wypowiadam. Fajne są ale to urodzeni mordercy. Swojego bym trzymała w domu i ani na krok..... ale to niewola, wiec pozostaję przy psie

Nooo, łowią. Jak się uda je złapać, to zabiorę je stamtąd. W domu nie chcę, zawsze piesy były. Zresztą dwa???!!! Nie. Gdzieś je ulokuję, tylko żeby złapać te dzikusy...
JulkAd 17:51, 29 lis 2012

Kindzia napisał(a)

U mnie w święta też zamieszanie, ale pomiędzy świętami, a Sylwestrem trochę wolnego od gości i pracy
...też myslałam o myciu okien w ten weekend, ale się pogoda nie zapowiada na ładną...od rana u nas leje...pozdrawiam serdecznie

U nas też zaczęło padać koło 15,00 Od Was przygnało

Julciu zdążysz z oknami, jeszcze trochę czasu

Dzisiaj umówiłam się z pierwszą firmą brukarską. Pan ma przyjechać w sobotę na miejsce i zrobić obmiar, potem wycenę. To będzie pierwsza i mam nadzieję nie dostać zawału jak ją zobaczę
Myślę umówić się ze czterema, pięcioma firmami i potem wybrać najkorzystniejszą ofertę.
Wprawdzie do wiosny jeszcze trochę, ale sporo czasu zajmuje mi znalezienie a potem sprawdzenie firmy. Przy budowie domu mieliśmy wybitne szczęście do ekip, mam nadzieję, że dobra passa trwa

A może ktoś zaglądający do mnie mógłby polecić brukarza z woj. śląskiego?

Trzymam kciuki za firmę...oby solidna i tania była. Ja przed wejściem do domu sama kostkę granitową układałam rok temu, bo jak mi przyszła firma i swoje zaśpiewała, to mi szkoda było pieniędzy na taki kawałeczek (ok.5m2)...a jak w wakacje klęczałam i tłukłam gumowym młotkiem to się sąsiedzi z ciekawości poschodzili, jakby kobieta nie mogła kostki ułożyć...a ja po prostu lubię taką zabawę
Urszulla 18:26, 29 lis 2012

Uśmecham się do zdolnej kobiety. BRAWO. Ja bym nie potrafiła
monteverde 19:42, 29 lis 2012

Kindzia u mnie pada od 2 dni będę trzymała kciuki aby trafiła się dobra ekipa
eliza3 19:58, 29 lis 2012

Życzę powodzenia w poszukiwaniu dobrych fachowców, bo o takich coraz trudniej. Wiesz jak to się skończyło u nas Trzymam kciuki i życzę miłego wieczorku
Kindzia 08:19, 30 lis 2012

JulkAd napisał(a)

U mnie w święta też zamieszanie, ale pomiędzy świętami, a Sylwestrem trochę wolnego od gości i pracy
...też myslałam o myciu okien w ten weekend, ale się pogoda nie zapowiada na ładną...od rana u nas leje...pozdrawiam serdecznie

U nas też zaczęło padać koło 15,00 Od Was przygnało

Julciu zdążysz z oknami, jeszcze trochę czasu

Dzisiaj umówiłam się z pierwszą firmą brukarską. Pan ma przyjechać w sobotę na miejsce i zrobić obmiar, potem wycenę. To będzie pierwsza i mam nadzieję nie dostać zawału jak ją zobaczę
Myślę umówić się ze czterema, pięcioma firmami i potem wybrać najkorzystniejszą ofertę.
Wprawdzie do wiosny jeszcze trochę, ale sporo czasu zajmuje mi znalezienie a potem sprawdzenie firmy. Przy budowie domu mieliśmy wybitne szczęście do ekip, mam nadzieję, że dobra passa trwa

A może ktoś zaglądający do mnie mógłby polecić brukarza z woj. śląskiego?

Trzymam kciuki za firmę...oby solidna i tania była. Ja przed wejściem do domu sama kostkę granitową układałam rok temu, bo jak mi przyszła firma i swoje zaśpiewała, to mi szkoda było pieniędzy na taki kawałeczek (ok.5m2)...a jak w wakacje klęczałam i tłukłam gumowym młotkiem to się sąsiedzi z ciekawości poschodzili, jakby kobieta nie mogła kostki ułożyć...a ja po prostu lubię taką zabawę

Dobrze, że tylko 5 m na Ciebie spadło
Ale szacun wielki !!!! Chyba bym się nie podjęła U nas to nie tylko układanie, ale trzeba zrobić schody na skarpie, taras, podjazd i takie tam różne...
Bardzo jestem ciekawa tej pierwszej wyceny...mam nadzieję, że mnie nie powali. Przynajmniej będę wiedziała o jakiej kwocie muszę myśleć

Trzymaj, to zawsze pomaga
Kindzia 08:20, 30 lis 2012

Urszulla napisał(a)
Uśmecham się do zdolnej kobiety. BRAWO. Ja bym nie potrafiła

Odważna jest, a do odważnych świat należy. I dobrze, kasiorkę zaoszczędziła
Kindzia 08:22, 30 lis 2012

monteverde napisał(a)
Kindzia u mnie pada od 2 dni będę trzymała kciuki aby trafiła się dobra ekipa

Ale jesteś fajna Kobitka! Aniu miło Cię widzieć

Teraz taka mżawka u nas, ale paskudnie

Trzymaj !!!
Kindzia 08:25, 30 lis 2012

eliza3 napisał(a)
Życzę powodzenia w poszukiwaniu dobrych fachowców, bo o takich coraz trudniej. Wiesz jak to się skończyło u nas Trzymam kciuki i życzę miłego wieczorku

Mam ciągle nadzieję, że dobrzy i solidni też są Pamiętam blog budowlany i problemy budujących z ekipami...brrrrrrrrr U nas w miarę gładko poszło, mimo że budowa na odległość. Kontakt telefoniczny tylko nie zawsze był skuteczny
Dom stoi 3 lata i wszelkie partactwa już by wyszły. Ale w porządalu jest.

To tak sobie myślę, że prawem serii...