Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

Kindzia 11:57, 04 gru 2012

popcarol napisał(a)
Też nie przepadam za firanami... jak zdjęłam, od razu jaśniej i więcej przestrzeni
Miłego dnia!

Miło mi, że mnie odwiedziłaś
Myślę, że firanki będą u mnie zawsze, ale nie zarzekam się Podobno "tylko krowa nie zmienia swoich poglądów"
Urszulla 12:12, 04 gru 2012

Firaneczki poszyłaś pięknie. Ja zrobiłabym dłuższe, ale pewnie kwiatuszki jak staną na parapecie będzie w sam raz.
A ja też nie mam firan, ale kiedyś zrobię jakieś delikatne zasłonki....jak M. mi pospawa karnisze też własnej roboty
Kindzia 13:20, 04 gru 2012

Urszulla napisał(a)
Firaneczki poszyłaś pięknie. Ja zrobiłabym dłuższe, ale pewnie kwiatuszki jak staną na parapecie będzie w sam raz.
A ja też nie mam firan, ale kiedyś zrobię jakieś delikatne zasłonki....jak M. mi pospawa karnisze też własnej roboty

To nie ja szyłam Ula

Słoneczne pozdrowionka
Bogdzia 13:49, 04 gru 2012

A ja jestem staromodna i bez firanek to mi na remont w domu wygląda i jakoś zimno sie wydaje , więc mam firanki , ale ja nie te pokolenie co Wy. Pozdrawiam.
JulkAd 14:05, 04 gru 2012

Bogdzia napisał(a)
A ja jestem staromodna i bez firanek to mi na remont w domu wygląda i jakoś zimno sie wydaje , więc mam firanki , ale ja nie te pokolenie co Wy. Pozdrawiam.

Kindzia 14:55, 04 gru 2012

Bogdzia napisał(a)

Czyli Bogdziu my obie z jednego pokolenia. Ja też ciągle Siostrze mówię, że wygląda jakby się miała zaraz wyprowadzać I to właśnie jest inne pokolenie, Ona jest ode mnie 14 lat młodsza Ale to naukowiec, nie ma czasu, ani głowy na patrzenie w okno. A ma na co patrzeć. Jezioro Żywieckie
Kindzia 14:56, 04 gru 2012

JulkAd napisał(a)

Witam Juleczkę
eliza3 16:15, 04 gru 2012

Witaj Kasiu, firanki zawisły więc i klimacik się zrobił bardziej przytulny. Z firankami zawsze mi się wydaję trochę cieplej i przytulniej zwłaszcza zimą. Pozdrawiam popołudniowo
Bogdzia 16:22, 04 gru 2012

Kindzia napisał(a)

Czyli Bogdziu my obie z jednego pokolenia. Ja też ciągle Siostrze mówię, że wygląda jakby się miała zaraz wyprowadzać I to właśnie jest inne pokolenie, Ona jest ode mnie 14 lat młodsza Ale to naukowiec, nie ma czasu, ani głowy na patrzenie w okno. A ma na co patrzeć. Jezioro Żywieckie

Jezioro Żywieckie warte pozbycia sie firanek ale ja i tak bym je miała. W salonie zrobiłam wielkie okno by patrzec na ogród , często firanki odsłaniam by na niego popatrzec ale na stałe firanki muszą jednak byc choc musze przyznac ze wybór firanek to conajmniej pół roku chodzenia i grymaszenia po sklepach bo muszą byc bardzo delikatne i najlepiej bez wzorów a ponieważ tej firanki potrzebuję ponad 20 m to jeszcze muszą byc takie by nie trzeba było prasowac i by porzadnie wyglądały.Ostatnio szukałam półtora roku. Mnie się wydaje że mniej pracy jest z firankami niż bez bo właściwie co tydzień a na pewno co deszcz trzeba myc okno jak nie ma firanki a z firanką nie widac ze szyby juz nie są pierwszej świeżości.To tyleo firankach . Pozdrawiam.
Mala_Mi 16:49, 04 gru 2012

Bogdzia zgadam sie z Tobą w 100% że okno bez firanek prawie zawsze jest brudne.... jakoś z firankami tego nie widać.... jakoś światło inaczej wpada do domu..załamuje się i i nie widać dosłownie wszystkiego....
Jednak czy z firankami czy bez..wiem, że nie mam dla takich drobiazgów czasu.... wolę posiedzieć z Wami na forum..... a chałupa moja, okna moje i mogę mieć jakie mi się che
Zgadam się, że z firankami dom przytulniejszy.... Ciągle myślę nad jakimś czymś do kuchni..... czekam aż cioteczka przyjedzie, ona ma dobry gust coś fajnego wymyśli.. bo ja do takich rzeczy to się nie nadaję Dlatego nawet za wianki się nie biorę....bo po co mam się dodatkowo dołować Oczka cieszę wiankami ogrodowiskowymi
No i mam za dużo patyczaków na oknie aby mi sie jakakolwiek firanka zmieściła
Mama zrozpaczona barakiem firanki stwierdziła, że będzie przyjeżdżać i mi je prać, prasować i co tylko bym zawiesiła firany.... a ma do mnie 450km... autobusem jedzie do mnie 10 godzin w jedna stronę..... Jak ogród urósł.... już nie chce firanek.... woli popatrzeć na ptaszki za oknem Zresztą lornetka cały czas leży na ławie pod oknem To do zbliżeń
Wiec czasami można zmienić zdanie ........ bo tak jak piszesz tylko krowa........
Ups się rozpisałam i to nie u siebie . Sorki