Koniecznie się skuś! A to nie masz żadnego klona japońskiego? To poważne zaniedbanie. Przy stelażach z ptaszkiem pną się klematisy 'Arabella', no może przy czterech
W szaleństwie jest metoda Znają Cię tutaj, w Lublinie. Markita, Artam, Monia, byłaś tu, przejeżdżałaś na bank koło mnie. Ot tak, nie matrw się z jakiej strony Cię znają. Z najlepszej
Witaj Aneta. Mam sangwinarię w kilku miejscach, półcienistych, zastanawiam się nad odczynem gleby. Chyba sadziłam bez preferencji i dogadzania.
Czy miałam pomysł na ogród? A to jest pytanie
Nie mam pomysłu na tę donicę, bergenie wywaliłam i posadziłam, no nie wiem co, co miałam pod ręką.
A tu zagwozdka. To na górze i to na dole to jedna piwonia drzewiasta.
Wygląda na to, że zakwitną inaczej. Dwie różne wsadzono do jednej doniczki produkcyjnej.
Moczysz dalie? hmm jakoś mi to nie pasuje, ja posadziłam co miałam posadzić do dość już podlanej ziemi. a teraz jest mokro, nie podlewałam i czekam co wyrośnie, po prawie 2 tygodniach od posadzenia nic nie wyłazi no ale były bardzo zimne noce i są.Więc czekam.
Mam sporo dalii w doniczkach - bo: jak któraś mi nie wyjdzie to się uzupełni tą z doniczki, albo może jakaś spasuje do jakiejś innej dziury.
Mam też jakiś mix niepodpisanych ułamanych, marnych nie wywalonych - mam miejsce też reszta świata - tam większy dołek i wsadzę jak leci - będzie co ciąć
W ub roku położyłam jakąś karpę i zapomniałam wkopać - przy wykopkach okazało się że żyje i jest bardzo ładna - zobaczę co z niej będzie.
Przeglądam zdjęcia z wyprawy - jak będzie tak mokro to posiedzę przed kompem i będzie sporo śmiechu - byłam w ogrodzie gdzie nie mogłam się przestać śmiać
pozdrawiam