Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek na trzy lata

Ogródek na trzy lata

Magda70 22:12, 18 gru 2012

Hej, podglądam i troszkę poczytuję o Potworkach... fajnie nazwałaś swoje dzieciaczki...ja na to nie wpadłam kiedyś a teraz to już musiałabym ich nazwać Potwory bo syn to już wyższy ode mnie

Pozdrawiam
Magda
ewalm 00:06, 19 gru 2012

asc napisał(a)
Poczytałam.... jedząc śniadanko.. i tak mi się ciekawie i przyjemnie zaczytało.. że zjadłam troszkę za dużo... i będę niedługo jak ten bałwan... z nadzieję, że objętość się skurczy....

Pozdrawiam wszystkie Matki Polki
Ja czekam na wnuki.. i staram się jak mogę w tym kierunku.....

To jak już się uda będziesz Babka Polką Babka Polka chyba nie może być za chuda..
ewalm 00:08, 19 gru 2012

anipla napisał(a)
Jestem ,macha,,buziam itp
Z dziećmi masz rację - się uśmiałam ale to prawda - całoroczne są ...

No, właśnie, całoroczne, czemu ja o tym zapominam i jeszcze miewam jakieś złudne nadzieje co do wolnego czasu? Jego już nigdy nie będzie.
ewalm 00:10, 19 gru 2012

magnolia napisał(a)

Ja wciąż na 'wygnaniu' internetowym- naprawiacze dziś się twardo określili, mają 2 tygodnie na naprawę łącza.

To trochę jak u mnie, Magnolio, bo mi się laptop posypał i teraz muszę korzystać ze stacjonarnego. A stacjonarny jest oblegany.
ewalm 00:13, 19 gru 2012

Magda70 napisał(a)
Hej, podglądam i troszkę poczytuję o Potworkach... fajnie nazwałaś swoje dzieciaczki...ja na to nie wpadłam kiedyś a teraz to już musiałabym ich nazwać Potwory bo syn to już wyższy ode mnie

Pozdrawiam
Magda

Mnie zostało jeszcze z jakieś 10 cm przewagi, ale to wystarczy może na rok, góra półtora.. a potem to już tylko do góry przyjdzie patrzeć. ; )
monteverde 01:35, 19 gru 2012

Pozdrawiam Ewo, poproś Mikołaja o nowy laptop
EPODLAS 22:23, 19 gru 2012

A ja poprosiłam Mikołaja o nawy aparat fotograficzny i już wiem, że nic z tego. Ale nie wkurzam się na niego. Poczekam jeszcze trochę. Na szczęście laptop mnie na razie nie zawodzi. Pozdrawiam.
ewalm 22:39, 20 gru 2012

monteverde napisał(a)
Pozdrawiam Ewo, poproś Mikołaja o nowy laptop

Aniu, to raczej mocniejsza zapora potrzebna, nie nowy laptop. Mikołaj to się już w tym roku określił co do inwestycji w zaawansowana elektronikę dla mnie. Ale będzie dobrze.
ewalm 22:41, 20 gru 2012

EPODLAS napisał(a)
A ja poprosiłam Mikołaja o nawy aparat fotograficzny i już wiem, że nic z tego. Ale nie wkurzam się na niego. Poczekam jeszcze trochę. Na szczęście laptop mnie na razie nie zawodzi. Pozdrawiam.

O, to przykro, że się jeszcze nie uda. Może się uda niedługo tak bez okazji?
Ja też pozdrawiam.
monteverde 22:42, 20 gru 2012

U mnie w burzę też poszedł ekran od kompa na szczęście miałam od starego i podłączyłam, ale priorytetem jest pamięć zewnętrzna szczególnie na zdjęcia pozdrawiam Ewo