Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek na trzy lata

Ogródek na trzy lata

ewalm 11:53, 13 gru 2012

Całoroczne i całodobowe. W tym tygodniu już trzy razy prałam pościel, bo niektórzy z tego wyczerpania rozrywkami przedświątecznymi zapomnieli się obudzić na to i owo. Ale nic to, niedługo święta - baaardzo się cieszę
A wszystkich zaglądających serdecznie pozdrawiam.
agniecha973 12:00, 13 gru 2012

A ja jestem wypruta z emocji, przerabiamy konflikty szkolne, gimnazjalne. Wolałabym wyprać tą pościel.
agata_chrosc... 18:31, 13 gru 2012

Dobrze, że chociaż na chwilę wpadłaś, bo nic tylko nerwy! A ja z moją dzisiaj piekłam pierniczki, ale do końca nie dotrwała Na marginesie genialny przepis naszej Gabrieli! Polecam - jest w wątku pierniczkowym. Pozdrawiam Ewo
agniecha973 20:27, 13 gru 2012

O tak, te pierniczki Gabrieli wszystkim reklamuję, są doskonałe!
ewalm 00:04, 15 gru 2012

Aga - wypruta z emocji??? Znaczy, że co?
Ja Ci pościel mogę przysłać nawet w paczce: dzisiaj znowu mam świeżutką dostawę siuśków na Kubusiu Puchatku.
(serio mówiąc to ja też wole wyprać od konfliktów szkolnych a już zwłaszcza gimnazjalnych - mocno się bałam jak to będzie w zagranicznej szkole, ale szczęśliwie jest doskonale - obchodzilismy dziś w kręgielni urodziny Najstarszego i poznałam jego dwóch najlepszych nowych kolegów z Gimnasium oraz siedmiu pozostałych. Dwóch najlepszych z Grundschule też było.)

Może dzieci masz już za duże im starsze tym mniej się cieszą, a najlepsze święta z tymi najmniejszymi I kłopoty najmniejsze...
Znaczy czas na trzecie

Pierniczki robimy w weekend. Przepis mam stary rodzinny i go lubię. Historyczny taki, stuletni.
(ale do wątku z pierniczkami Gabrieli zajrzę jutro, jak wyszarpię Mężowi swój kabel od laptopa - zaraz mi padnie bateria a taka dobra byłam i mu kabelek pożyczyłam).

W ogóle wszystkie Was z przyjemnością poodwiedzam, ale chyba dopiero za kilka dni. Teraz nie mogę, życie w realu jednak priorytetowe jest.

Z komunikatów bieżących - mamy piękną błotnistą odwilż.
hanka_andrus 00:10, 15 gru 2012

No to i do nas ta mazia się zjawi ....brrrrrr Ciekawe kiedy?
agniecha973 00:18, 15 gru 2012

Ewo, temat szeroki i głęboki, nie na forum. Tak tylko wspomniałam, bo ciężko było o czymś innym myśleć w tamtej chwili. Zmęczyły mnie te wszystkie analizy charakterów, zachowań i udowadnianie, że jest inaczej niż ktoś tam wkręca. Wszystko na dobrej drodze, ale jeszcze nie koniec. Ale już mi lepiej. Doświadczyłam, że łatwo jest człowieka w coś wkopać i zepsuć mu życie. Dziwne to wszystko.
Na trzecie dziecię zdrówko mi nie pozwala, inaczej chyba by już było
Odwilż jutro już do mnie nadejdzie od Ciebie.
Pozdrawiam i zapraszam do naszych wątków w imieniu nas wszystkich.
monteverde 00:36, 15 gru 2012

Ewa chętnie poznamy ten stuletni przepis pierniczkowy a u nas na święta deszcz i plusowa temperatura pozdrawiam
magnolia 19:54, 15 gru 2012

Hej dziewczyny. dzieciary i M gapią się w pingwiny w tv, więc mam chwilę.
Czytam Ewo że do dzieci masz podejście podobne do mojego- potworne potwory, ale trójka musi być.
Marzy mi się jeszcze jedno.
Agnieszka, trzymaj się.
Ty zawsze po jasnej stronie, musiało Ci dopiec że aż jęknełaś cichutko.

ewalm 00:36, 16 gru 2012

hanka_andrus napisał(a)
No to i do nas ta mazia się zjawi ....brrrrrr Ciekawe kiedy?

Haniu, no chyba już do Was przyszła... przynajmniej na zachodzie kraju..

u nas dzisiaj było 8 stopni, wybyłam do sklepu w swetrze