Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek

Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek

BusyBee 19:47, 31 sie 2014

Puk puk: ) co słychać???
wiunia 20:44, 31 sie 2014

jolka napisał(a)
A co tu taka cisza?? Co działasz Wioletka??
Pokazuj no szybko

Witam Jolu
Siedzę cicho i oglądam Wasze ogrody, bo przez ostatnie dni byłam zalatana jak nigdy Działałam trochę w ogrodzie, przyjmowałam gości począwszy od poprzedniego weekendu do dziś tak co drugi dzień ktoś wpadał na urodzinową "kawkę" więc na forum nie miałam wolnej chwili. Jutro cyknę fotki jak nie będzie lało, bo dziś prawie cały dzień pada. Właśnie byłam u Ciebie przed chwilką i pomyślałam, że nie zrobiłam zdjęć phantoma i mi głupio teraz ale się poprawię Pozdrawiam wieczornie
wiunia 20:54, 31 sie 2014

BusyBee napisał(a)
Puk puk: ) co słychać???

Ksiu u mnie słychać dzisiaj tylko deszcz za oknem, leje całe popołudnie Właściwie to dobrze, bo w piatek udało mi się posadzić kilka roślin więc deszcz dobrze im zrobi Miałam intensywny tydzień obfitujący w wizyty rodziny i przyjaciół, gdyż przybyła mi kolejna "wiosenka"ja mawia mój Tato i trzeba było się pogościć ze składającymi życzenia Jutro kolejny tydzień w pracy tylko szkoda, że zapowiadają w nas deszcz nie lubię poniedziałkowych poranków zasnutych deszczowymi chmurami Mimo wszystko zyczę udanego tygodnia a Twój ogródk dziś oczywiście też obleciałam i powzdychałam do pięknych widoczków
dorkow0 14:46, 02 wrz 2014

Witaj Wioletko...
U mnie też deszczowe dni, cały sierpień taki był...
Działasz w ogrodzie, zmiany robisz... A ja ciągle nie mam na nic ani czasu ani sił...
Serdeczności zostawiam...
wiunia 20:01, 02 wrz 2014

Dorotko powiem szczerze, że i mnie siły opuściły nasz "ulubiony" sąsiad znowu dam nam się we znaki i odechciało mi się i sadzenia i pielenia i nowych rabatek... Zatruł nam i sąsiadom w około całe niedzielne popołudnie, a mnie nerwy trzymają do dziś. Na dodatek dziś moja siostra trafiła na stół operacyjny, jutro do niej jadę, to daleko więc pobudka przed 5 rano Ech ...samo życie, nie lubię września...
Pozdrawiam Cię serdecznie i sorry za taki smętny ton mojej wypowiedzi
ewa004 20:05, 02 wrz 2014

Buziaczki zostawiam
dorkow0 20:08, 02 wrz 2014

Wioletko, uściski przesyłam... Nic nas to życie nie rozpieszcza... Ale damy radę te kłody przesuwać, damy radę...
BusyBee 20:09, 02 wrz 2014

wiunia napisał(a)
Dorotko powiem szczerze, że i mnie siły opuściły nasz "ulubiony" sąsiad znowu dam nam się we znaki i odechciało mi się i sadzenia i pielenia i nowych rabatek... Zatruł nam i sąsiadom w około całe niedzielne popołudnie, a mnie nerwy trzymają do dziś. Na dodatek dziś moja siostra trafiła na stół operacyjny, jutro do niej jadę, to daleko więc pobudka przed 5 rano Ech ...samo życie, nie lubię września...
Pozdrawiam Cię serdecznie i sorry za taki smętny ton mojej wypowiedzi

Nic się nie martw, tak czasami bywa, że gromadzą się jakieś złe rzeczy wokoło. W dodatku nie przychodzą pojedynczo, tylko parami lub trójkami...

U mnie też choróbsko wyskoczyło nagle, nie spodziewałam się wcale, ale cóż wszystko trzeba na klatę brać i radzić sobie

Tobie też powoli ścieżki się wyprostują...ściskam mocno...
wiunia 21:47, 02 wrz 2014

ewa004 napisał(a)
Buziaczki zostawiam

Ewuniu wzajemnie! Pozdrawiam
wiunia 21:49, 02 wrz 2014

BusyBee napisał(a)

Nic się nie martw, tak czasami bywa, że gromadzą się jakieś złe rzeczy wokoło. W dodatku nie przychodzą pojedynczo, tylko parami lub trójkami...

U mnie też choróbsko wyskoczyło nagle, nie spodziewałam się wcale, ale cóż wszystko trzeba na klatę brać i radzić sobie

Tobie też powoli ścieżki się wyprostują...ściskam mocno...

Kasiu tylko to mnie przy życiu trzyma wiem, wiem musi być lepiej... w końcu... Pozdrawiam serdecznie!