Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

agata19762 14:28, 11 lip 2014

Aniu kwitnie mi takie coś od Ciebie ...piękne jest !!!

buziak za to

MarekW 14:57, 11 lip 2014

tojeść orszelinowata, albo kacze dzioby
Urszulla 15:29, 11 lip 2014

Mala_Mi napisał(a)

ładne ale wielkie .... wnerwa złapię i za rok nasypię im kamieni i piachu... i może sie opamiętają.. 1,3m... rabata dla wielkoludów..

Aniu,
po pierwsze nadrabiam zaległości i prawie każdy post muszę doczytać bo tyle info w nich zawartych....

po drugie gdybyś przypadkiem chciała coś wyrzucić z tej rabaty to piszę się na odłamek Perowskiej i Przetacznika granatowego. Firletki jedną sadzonkę już mam...

po trzecie Ty siedzisz teraz w liczbach wysokościowych drapaczy chmur, a ja bym chciała żeby mi się tylko przyjmowało i jakkolwiek rosło, bo moja glina do żyznych nie należy
Mariusz 21:07, 11 lip 2014

Piszesz, do firletek kwiecistych perowskia, dzisiaj dodatkowo nabyłem białe, czerwone pięknie rosną i nie marudzą ...
JulkAd 21:12, 11 lip 2014

Mala_Mi napisał(a)

Julka- nie w końcu, a w stosownym czasie U mnie też dopiero zaczynają..

A to wręcz dziwne, bo co niektóre rośliny kwitną u Ciebie szybciej, a inne w tym samym czasie co u mnie, od czego to zależy?...pozdrówka Aniu
Justyna 22:45, 11 lip 2014

Ania, fiordy to Ty masz! Faktycznie, jak wodne pieski.
A kiedy będzie kwitł lotos?
Widać, że dużo pracujecie, ogród jest dopieszczony. I wszędzie na kanciki.
Podziwiam, że sami dajecie radę utrzymać (i jeszcze rozwijać1) ogród w takim stanie na tak dużej powierzchni.
Zestawienie perovskia, firletka, przetacznik, cudne Chyba zgapię
Serdecznie
Gabrysia_ 23:20, 11 lip 2014

Anek,jak ja dawno u ciebie nie byłam,zresztą ostatnio to mało gdzie na forum byłam i mam mega zaległości.Fotki spotkaniowe obejrzałam, że Maja ma przyjechać doczytałam,pięknymi kolorowymi fotkami oczy napasłam
Nawet kupiłam jeżówki,tak mi się spodobały
GorAna 23:20, 11 lip 2014

Aniu, pozdrawiam wieczornie....podziwiałam wyrośnięte wielkoludy
kitek81 23:21, 11 lip 2014

Aniu, u Ciebie jak zawsze wszystko pięknie wyrośnięte, zadbane, pięknie sfocone
buziam serdecznie na cały weekend :*
Mala_Mi 01:50, 12 lip 2014

Pisze z telefonu wiec mega oszczednie. Pierwsza partia ogorkow przerobiona. Dzemy z zelfiksem nawet smaczne. Dzieki Bogusi za pomysl na szybkie przetwory. Wisnie na nalewke zalane. .. chyba bede konsumowac wisnie nalewka rzecz drugorzędna. Leje jak z Ci cebra. Co to za lato ?
Agata...Marek dobrze pisze.
Reszcie macham i ide spać. Znów do was nie miałam kiedy zajrzeć. Jakoś czas zasuwa szybciej... chyba starość.