Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

weronika77 22:08, 26 maj 2013

Ewa napisał(a)

Wykorzystałam chwilę nieuwagi panny młodej

HiHiHI

Aniu, u Ciebie sesje różanecznikowe, lewizjowe, piękne, ale ślubne, rozbrajające. Buziaki.
Mala_Mi 22:24, 26 maj 2013

Weroniko - Młodzi dziś nas odwiedzili

Kasiu - mojej szklarni nie zwieje.. u mnie też wygwizdowo, dlatego nie mam kwiatów w doniczkach, bo wszystko lata A szlag mnie trafia, bo co chwila nowe doniczki i połamane wszytko... to co mam to muszę przywiązywać.. mój taras musi być goły..... nawet tony kamieni na spód nic nie dają..
alinak 22:34, 26 maj 2013

Anka zejdź z tego chłopa ...to nie twój . macham i pozdrawiam .
pismo obrazkowe wspaniałe i bez narzekania mi tu ..życie jest piękne ....i wyjdź do ludzi ...nie tylko forum .
barbara_kraj... 22:48, 26 maj 2013

Trochę czasu upłynie zanim przejrzę stronki od 23 maja, a muszę!
anna_g 23:17, 26 maj 2013

Teraz u Ciebie zdjęcia zapłakane deszczem Ale przydał się deszcz twoim roślinkom... Uwielbiam te fotki Twojej "prywatnej ptaszarni" A katalpa to się staje moim ulubieńcem - jest piękna. Warzywniczek bardzo fajny będzie - nie potrzebujesz trumienek mając taki teren i jeszcze tak super ogrodzony. Lubczyk gigant - w piątek zakupiłam sadzonkę posadziłam i... mam nadzieję, że nie będzie taki wielki jak Twój bo zająłby wtedy cały mój warzywnik
Pozdrawiam i buziole posyłam...
monteverde 23:25, 26 maj 2013

Zawsze mi się podobała Twoja szklarnia i autentycznie zazdraszczam tak solidnego pomieszczenia, masz taki piękny ogród, że możesz odnajmować go na sesje ślubne u Szmitów widziałam w tamtym roku i można zawsze zarobić Aniu podsyłam linka o piaskowcu, kiedyś miałam w donicy, poczytaj o pielęgnacji i wymaganiach to się dowiesz czemu Ci zanikał na zimę http://zojalitwin.wordpress.com/2011/08/04/piaskowiec-gorski/ pozdrawiam
Rench 23:54, 26 maj 2013

asc napisał(a)

Przewrotnik najładniej wygląda w deszczu Znów mam go trochę do wykarczowania ...

Do wykarczowania,oszalałaś? masz takie piękne kępy!
Mala_Mi 09:39, 27 maj 2013

Alinko - albo forum albo ludzie, ale Forum też ludzie.. i na jednej fali... i można z doskoku Z rożnych powodów teraz nie mogę robić sobie wolnego... wiec fajnie, że chociaż jest forum A ludzie do mnie przychodzą Nie narzekam Mogło być zdecydowanie gorzej....

Basiu - nie musisz Niech tylko deszcz przestanie padać coś nowego zaraz poszukam, albo i powtórzę stare ... co jak co, ale pisma obrazkowego to ja Wam nie żałuję

Aniu MOnte - chodząca encyklopedio roślin.. czytam, że ma duże wymagania, wiec jak chce niech rośnie, a jak nie chce są inne też fajne.. lista chciejstw jest zawsze dłuższa niż ilość miejsca... Alinka mi każe wyjść do ludzi, jak będę niańczyć każdą kapryśnice, to już i na forum czasu braknie
Dziękuję w imieniu szklarni, fajna i solidna jest, ale ile z jej powodu mam demolki i roboty w ogrodzie to moje.... ale teraz stoi w takim miejscu, że już nic nie zmieniam, to jest to.. nie drażni, nie przeszkadza, w słoneczku i jest jak trzeba Że od początku na to nie wpadliśmy.... ale tak to jest jak człek się uczy na własnych błedach....

Renia - miałam dużo przywrotnika, ale mnie denerwuje, jest ładny na początku a potem jak baba jaga, trzeba ciąć, jak się zetnie to brzydki, można skubać, ale kto ma na to czas.... uciekam od roślin które wymagają dużo zachodu.. wiec w zeszłym roku wyrzuciłam przywrotników duuuuuużo, ale widzę, że nie wszystkie i się w dodatku powysiewały. Te z foto się zostają, taki kawałek mogę niańczyć, ale nie więcej ..

Mogę się bawić jak przejdę na emeryturę i będzie zdrowie, albo jak przejdę na pracę 5 dni w tygodniu po 8 godzin... ale jak na razie ani jedno ani drugie nie zanosi się.... wiec usprawniam ogród na tyle, by roboty było jak najmniej. I by ogród nie denerwował i nie straszył wyglądem.. i by było kwiecisty i urozmaicony i........ zaczyna moja lista wyglądać jak SF...ale w końcu zawsze mamy prawo mieć marzenia

TheMagda 09:43, 27 maj 2013

Uwielbiam Twój przywrotnik!!!!!!!!!
Mala_Mi 10:04, 27 maj 2013

Madzioskoczek.. dziś idzie przesyłka.... Jest chłodno to się nie ugotują..