Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

agata19762 19:45, 03 kwi 2013

piękna wiosenka ....szkoda, że tylko domowa

miłego wieczorku Gosiu
monitka 20:07, 03 kwi 2013

Gosiu piękną masz tą wiosnę domową Na prawdziwą jeszcze chwilkę musimy poczekać. Ona na wyciągnięcie ręki jest ...jak dzisiaj słoneczko u mnie przyświeciło to naprawdę wiosennie się zrobiło...gdyby nie te śniegowe widoki za oknem
Jabeska 21:27, 03 kwi 2013

Gosiu a jak sobie radzą Twoje iglaki igiełkowe z taką ilością ciężkiego śniegu. Chyba masz teraz dużo pracy z otrząsaniem śniegu? Ja w święta i teraz też musiałm kilka razy zrzucać śnieg, bo jak widziałm jak łamią się drzewa u sąsiadów to zaczęłam się bać o moje. Ale są juz optymistyczne prognozy pogody więc teraz będzie już tylko lepiej
Basia_1987 22:06, 03 kwi 2013

Ja też otrzepywałam tuje, śnieg był baaardzooo ciężki u sąsiada też połamało drzewa.
Magda70 22:49, 03 kwi 2013

GosiaJoanna 10:46, 04 kwi 2013

Witam...na Polesiu napadało 35 cm śniegu, trzeba było tujki wydobywać spod cieżkiego śniegu.
Gosiniak 11:14, 04 kwi 2013

iwonaj napisał(a)
Gosia nie mam zamiaru nikomu wysyłać tego paskudnego śniegu i niech odejdzie precz jak najszybciej

Na szczęście wczoraj mnie ominął, nie wiem jakim cudem, ale się zdarzyło, rano troszkę padał, ale już się stopił i jestem mega zadowolona przynajmniej na razie

bociek napisał(a)
Gosia, szczesciaro, moze do Ciebie nie dojdzie ta sniezna porazka. Trzymam kciuki

Wczoraj nie doszedł, dziś tylko parę płateczków

ka1sia napisał(a)

do mnie doszła i nie ma zamiaru odejść Gosia, trzymaj się dzielnie, nie wpuszczaj...

Kasiu chyba każdy się przysłużył- bo nie padał, nad ranem może centymetr był, a teraz już go nie ma, pozostał jeszcze stary, trzeba jeszcze z nim się rozprawić.
dorkow0 11:18, 04 kwi 2013

Witaj Gosiu... U nie wiosny nie ma, koty znudzone, o mnie to nawet nie napiszę...
Śniegu mam pod dostatkiem, co troszkę stopnieje, to zaraz dosypie...
Rozpieszczona ciepłem wiosennym nie czuję się zupełnie...
Buziaki i pozdrowienia zostawiam...
Gosiniak 11:21, 04 kwi 2013

Agata- nie ma szans żeby na zewnątrz sadzić, domówka musi nam na razie wystarczyć, ale już nie długo do 10 czekam

Monika- u mnie słońca wczoraj w ogóle nie było, za to śniegu też nie, czekam jednak na to słoneczko... oj czekam....coś się opóźnia, ale w końcu musi przyjść.
Gosiniak 11:23, 04 kwi 2013

Jabeska napisał(a)
Gosiu a jak sobie radzą Twoje iglaki igiełkowe z taką ilością ciężkiego śniegu. Chyba masz teraz dużo pracy z otrząsaniem śniegu? Ja w święta i teraz też musiałm kilka razy zrzucać śnieg, bo jak widziałm jak łamią się drzewa u sąsiadów to zaczęłam się bać o moje. Ale są juz optymistyczne prognozy pogody więc teraz będzie już tylko lepiej

Pod koniec marca na pewno strzepywałam, bo strasznie dużo wtedy napadało, ale aktualnie nie miałam dostawy, a stary się topi i jestem z tego powodu niezmiernie szczęśliwa, większość trawy nawet widać