Gosia nadrobiłam.. zaległości
Ogródek piękniusi, tulipanki miodzik, ciurkadło ach.. jak ty żona do tego namówiłaś mój kamień zdobyczny od 2 lat leży i czeka na oklaski..
i zakątek z ławką mi się podoba, wstawisz więcej zdjęć?
Witaj Gosiu u Ciebie pięknie a ja też z grabkami latam .Zapraszam są zdjęcia .Wzdycham kiedy u mnie tak będzie A no i żon się spisał z tym wierceniem ..Pozdro
No to po tych zabiegać migdałek wygląda imponująco. To jedno z piękniejszych kwitnących krzewów wiosną. Żeby jeszcze pachniał. Ale widocznie ta uroda musi mu wystarczyć.
Gosiu skąd taką kratownicę zdobyłaś...u mnie pilnie potrzebna...nadrabiam zaległości, ale pismo obrazkowe obejrzałam i cudnie jest, a do równoległego zawijaska z szafirków lub hiacyntów też swoje ZA dodaję...słonka życzę
Na innym forum mają swój wątek i lubię sobie do nich zaglądać, bo mają dużo ciekawych igiełek, a że są w pobliżu Ciebie to też kiedyś sprawdzałam, bo miałam coś kupować i szukałam kogoś kto mieszka blisko, bo byłaby szansa że ich zna i może polecić lub odradzić. Ostatecznie kupiłam u siebie w Ol, ale jak coś na przyszłość- polecasz zakupy u nich (może być na PW)?
Pozdrawiam
Witaj Kochana, muszę zajrzeć co u ciebie, jestem strasznie ciekawa, bo twój ogród zawsze mnie zachwyca
Namawiaj Żona na ciurkadełko, ja swojego szybko przekonałam, mówię mu znalazłam idealny kamień, leży 50 m od nas, Kochanie pospiesz się bo jeszcze ktoś wpadnie na ten sam pomysłmimo że kamol leżał tam od bardzo ale to bardzo dawna.....Żon wziął sobie do serca te słowa, na efekty nie trzeba było długo czekać
A tak na serio to naprawdę proste jest, a do tego tanie i oryginalne
Ty...ja jestem w szoku normalnie, ale ten gość tak ma, zadzwoń jeszcze raz to inną cenę poda, jemu to się wszystko miesza, ja pierwszy raz u niego byłam, jakie 3 lata?, raz jeden na oczy gościa widziałam,
a może jakieś większe chce ci sprzedać, ja bym na twoim miejscu jeśli ci zależy i nigdzie nie możesz znaleźć zadzwoniła jeszcze raz i powiedziała że interesują cię te za 2 zł.
Przecież od niego też Marzenka kupowała i też po 2 zł, dziwne to wszystko, może mu już tylko większe zostały, bo coś tam wspominał, że najpierw mniejsze kopie a potem większe. Powodzenia!