Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

monteverde 21:59, 04 sty 2013

Nie jest tak źle z plastykowym jak nie ma możliwości na inny tylko nie przykrywać go tą klapą , żeby był dopływ powietrza i deszczu do niego ale jak w ogóle nie ma to i pryzma w kącie ogrodu lepsza niż nic
krisec 22:41, 04 sty 2013

Gosiu dziękuję z życzenia, niech ..13 ty w Igiełkowym będzie szczęśliwy. Pozdrawiam
Jabeska 17:42, 05 sty 2013

Bardzo mi się podoba Twój pomysł na rabatę z mostkiem, ciekawa jestem obsadzenia
gierczusia 18:36, 05 sty 2013

monteverde napisał(a)
Nie jest tak źle z plastykowym jak nie ma możliwości na inny tylko nie przykrywać go tą klapą , żeby był dopływ powietrza i deszczu do niego ale jak w ogóle nie ma to i pryzma w kącie ogrodu lepsza niż nic
... Dzięki wielkie za pociechę ... Bo mam właśnie plastik-fantastik kompostownik i się zaczęłam martwić klapę zdjąć !!! Tak jest Pani Generał
Gosiniak 19:00, 05 sty 2013

ka1sia napisał(a)
Gosia, jak to? Ty tę darń tak siama siama? No to masz krzepę Zuch dziewczyna! dobrze, że wyleczyłaś się z marketowego kompostownika, ja mam taki...... to naprawdę porażka! Zadanie na wiosnę, pozbyć się dziada!

Sama samiusieńka, bo jak bym miała czekać na M to chyba nigdy by nie powstała, a tak to pomalutku, ale do przodu
Gosiniak 19:03, 05 sty 2013

Monteverde- wiem, że kompost zachwalacie, ale ja nie mam miejsca na własny kompostownik, w zeszłym roku udało mi się kupić i tak się będę wspomagać. Po prostu nie wyobrażam sobie tego sama przesypywać, a nie ma szans żeby M mi pomógł.
Gosiniak 19:06, 05 sty 2013

Krzysztof- miło mi cię gościć u siebie, Twój ogród to bajka...., czasami żałuję że nie jestem facetem, bo bywa że siły po prostu brakuje a i techniczne sprawy szwankują.
Gosiniak 19:07, 05 sty 2013

Jabeska- ja sama jestem ciekawa jak to wyjdzie..hehe
Gierczusia- widzisz i znalazłaś podpowiedź
weronika77 19:24, 05 sty 2013

Gosiniak napisał(a)
A ja teraz przedstawię moją nową rabatkę, którą rozpoczęłam we wrześniu i ...

Mosteczek, miejsce na ognisko...pomysłowe, i coś nowego. Podoba mi się taki ogród. Pozdrawiam.
nieszka 19:29, 05 sty 2013

Gosiniak napisał(a)
W sierpniu:

We wrześniu doszły hortensje, a żurawki strasznie się rozrosły, chyba będę je dzielić w przyszłym roku.

A obecnie wygląda to tak:

Muszę koniecznie zacytować te zdjęcia!
Bardzo mi się podoba wykonanie rabat rozpraszających monotonność podjazdu.
Czym ty karmisz te rośliny że tak rosną??? Żurawki piękne, nawet zimą dają radę.
I to połączenie kolorów takie wyraziste!
Super!