Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

Mala_Mi 20:04, 05 sty 2013

Gosia samosia.... a i mi czerwony mostek się spodobał.. będę kibicować..... a miejsce pod ognisko moje marzenie Oczywiście takie jak Twoje
Gosiniak 20:12, 05 sty 2013

Te żurawki strasznie urosły, kupiłam je malusieńkie, nawet M się dziwi i mówi jak ta sałata ci urosła i dopytuje kiedy wreszcie ją jeść będziemy
Ja wam powiem, że w tej moje wsi to ja rewolucje wprowadzam, każdy kto się pojawia myśli że to sałata, a zaczęło się oczywiście od M, już się zastanawiam czy on jakiejś pogłoski nie puścił po całej wsi, bo jak można żurawkę z sałatą pomylić, ja cały czas się dziwię, a oni pewnie dziwią się czemu jej jeszcze nie zjadłam
Nieszka wracając do Twoich pytań, to wydaje mi się, że ja ją trochę za gęsto posadziłam, na dwóch rabatach było razem 30 sadzonek, ziemia była całkowicie wymieniona na jakieś 40cm, bo po robocie dużo było gruzu i takiej zbitej brzydkiej ziemi, więc razem z eMem ją wykopaliśmy jeszcze głębiej i potem dowieźliśmy świeżej. Niczym jeszcze nie nawoziłam.
Zeta 20:14, 05 sty 2013

No fiesz to mój M podobnie powiedzial o żurawce i jeszcze mnie obsunął że w szklarni nie rośnie
Gosiniak 20:58, 05 sty 2013

Zetka- a może da się ją zjeść, ja nie próbowałam a ty?
Gosiniak 21:00, 05 sty 2013

Aniu- dziękuję im więcej kibicujących tym więcej zapału do pracy
Zeta 21:13, 05 sty 2013

Gosiniak napisał(a)
Zetka- a może da się ją zjeść, ja nie próbowałam a ty?

Sprawdzę w jakim stanie są moje ....wygrzebie spod śniegu i w poniedziałek mój M ma gwarantowaną kanapkę na kolorowo.
gierczusia 21:41, 05 sty 2013

Sprawdzę w jakim stanie są moje ....wygrzebie spod śniegu i w poniedziałek mój M ma gwarantowaną kanapkę na kolorowo.

Jaaaaa a Wy tam śnieg macie ????? szczęściarze ! a u nas wiosna .....
Gosiniak 21:46, 05 sty 2013

Zetka- a..... to dobre..... tak na eM testować, po minie się skapniesz czy jest zjadliwa, spryciura z ciebie
wiunia 21:47, 05 sty 2013

Gosiu, wpadam do Ciebie często popatrzeć na Twoje poczynania, bo widze ,że masz tak jak ja z M. mam cichą nadzieję, że wiosną coś się zmieni i zacznie mnie wspomagać , bo narazie to jemu nic nie potrzeba , a jak mi świecą się oczy do jakiejś rośliny w szkółce to mnie za rękaw wyciąga i słyszę " daj spokój- później ! Pozdrawiam serdecznie i szacun za CUDNY OGROD !!!!
Gardenarium 21:47, 05 sty 2013

Witaj sobotnim wieczorkiem Gosiu - igiełeczko.

Moje żurawki niczego sobie, a kilka mam w garażu na oknie. Jakby zimy nie było. tylko nic nie kwitnie ale kolorki są

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies