Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

anna_g 22:09, 02 sie 2013

Zakwitł milin - no ale ja nie wiem - jakoś nie mam atencji do niego... krzaczor ogromny a kwiaty tylko na końcach pędów - kupa zieleni z odrobiną czerwieni ceglastej - kwiaty owszem ładne, ale krótkotrwałe - a może to przy tym upale, ale milin chyba lubi ciepełko...

Dolary coraz bardziej rozkwitają - już zacieram ręce na te "walutowe zbiory" bo jak zakwitły to chiba i zaowocują???

a to NN - za bardzo się pokłada...ale kwitnie ładnie

anna_g 22:12, 02 sie 2013

A to nasze niedzielne jedzonko Pierwsze zbiory będą

Pozdrawiam wszystkich zaglądających A teraz idę na wieczorny "obchód" do Was
Urszulla 14:35, 03 sie 2013

Rzeczywiście z tym milinem bym się nie angażowała
Ale dolary jak będą to podrzuć i do mnie, jakąś korę bym za to nakupiła
I pomidorkowo masz już ładne, ja czekam na swoje
gierczusia 16:05, 03 sie 2013

Ładne fotki , ładne .. Aaaa... Jak dolarów będzie nadmiar , to wiesz , gdzie mnie szukać .. Możesz nawet pocztą wysłać

Spoceniowo pozdrawiam

Buziaki
anna_g 21:20, 03 sie 2013

Ula i Ela Oczywiście... Dolary są dwa - kwiatów już dość trochę jak tylko obrodzą to robimy "wykopki"

U nas dzisiaj upał też ogromny... Leżę teraz pod wiertaliotkiem... i dalej mi gorąco...
Ogrodowo to nic a nic... no nie da się - jedynie podlewanie, aaa i oprysk na komary... bo jutro chcemy ciut posiedzieć... Mam nadzieję, że cokolwiek pomoże - to już drugi - po pierwszym było trochę lepiej tylko za dwa dni padało... Zobaczymy.

Dzisiaj prace domowe kulinarno sprzątaniowe... Inauguracja nowego piekarnika - więc zapraszam na ciasteczko... Dobry pomysł na upały - ciasto m.in.z czerwonymi porzeczkami - kwaskowe więc orzeźwia... Smacznego

i reszta dzisiejszej produkcji - bardziej "ogrodowa"

danuta_szwajcer 22:15, 03 sie 2013

Aniu widze, ze milin Ci pięknie kwitnie: U mnie jest tak ogromny, i ma tyle pąków bo pogoda mu sprzyja Ale mi narobiłas smaku tym ciastem a ogórki wyglądają rewelacyjnie Poprosze o przepisi na ogorki w zaprawie octowej Upał okropny, uffff. Pozdrawiam serdecznie
anna_g 22:24, 03 sie 2013

Danusia - Ty u mnie ja u Ciebie akurat byłam Ogóreczki wyglądają ślicznie - też mi się podobają ale czy dobre będą tego nie wiem bo pierwszy raz je robiłam Przepis mogiem dać jeśli chcesz zaryzykować Szybka robótka. Napiszę jutro na priv Pozdrawiam i cieszę się że już jesteś
Enya73 22:27, 03 sie 2013

anna_g napisał(a)
Ula i Ela Oczywiście... Dolary są dwa - kwiatów już dość trochę jak tylko obrodzą to robimy "wykopki"

U nas dzisiaj upał też ogromny... Leżę teraz pod wiertaliotkiem... i dalej mi gorąco...
Ogrodowo to nic a nic... no nie da się - jedynie podlewanie, aaa i oprysk na komary... bo jutro chcemy ciut posiedzieć... Mam nadzieję, że cokolwiek pomoże - to już drugi - po pierwszym było trochę lepiej tylko za dwa dni padało... Zobaczymy.

Dzisiaj prace domowe kulinarno sprzątaniowe... Inauguracja nowego piekarnika - więc zapraszam na ciasteczko... Dobry pomysł na upały - ciasto m.in.z czerwonymi porzeczkami - kwaskowe więc orzeźwia... Smacznego

i reszta dzisiejszej produkcji - bardziej "ogrodowa"

No proszę, wzięło Cię na całego Mniam, wszystko wygląda apetycznie Macham z daleka

anna_g 22:41, 03 sie 2013

Anita!!!! no mówiłam Ci że to "przez Ciebie" Bardzo podatna jezdem Dzisiaj już nie wchodzę na Twój wątek bo jutro niedziela to trzeba ciut odpocząć... a jak mnie znowu nakręcisz to co? W poniedziałek robię musztardowe
Poczytałam w innych watkach że szczęśliwie dojechaliście i upalnie macie i wytapianie celulitu się szykuje - też spróbuję co mi szkodzi
Pozdrawiam i udanego odpoczynku!
Mala_Mi 13:58, 04 sie 2013

Jakie fajne przetwory......
A $$$$ to wiesz.. jak urodzaj, to ja też mogę sie zaopiekować
Milin lubi ciecie, bo kwitnie na nowych przyrostach.. dlatego siatka to kiespki pomysł, bo nie ma jak uciąć go solidnie.. ale wiosna tnij i nie żałuj, czym mocniej przytniesz tym więcej kwiatów....