Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-)

Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-)

AgnieszkaW 19:41, 12 sie 2013

Jestem już i pozdrawiam Debro
bociek 22:03, 12 sie 2013

Krysiu, pieknie Ci wszystko rosnie, to i chwasty w jeden dzien wybujaja W koncu to tez rosliny, choc niepozadane Red Baron bardzo ladnie sie u Ciebie rozrasta
Debra 11:59, 13 sie 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Jestem już i pozdrawiam Debro

Miło mi. Idę szukać wieści o Mimi
Debra 12:06, 13 sie 2013

bociek napisał(a)
Krysiu, pieknie Ci wszystko rosnie, to i chwasty w jeden dzien wybujaja W koncu to tez rosliny, choc niepozadane Red Baron bardzo ladnie sie u Ciebie rozrasta

Kasiu, sama wiesz, że chwasty rosną jednak najlepiej

A Imperata to jednak trawka z tych wolniej rosnących. Posadziłam ją w tym samym czasie, co trzcinniki, carexy i miłkę - te są naprawdę sporo jak widać, a Red Baron ledwo podrósł. Chyba mu piachu dosypię.

Tak wyglądała Imperata pod koniec maja

Po prawie trzech miesiącach wielkiej różnicy nie ma To jest zdjęcie z 12 sierpnia.

madzielena 13:12, 13 sie 2013

Witaj Debro, trochę się ostatnio zapodziałam. Obowiązki w pracy po blisko 2 latach przerwy trochę mnie wytrąciły z myślenia o ogrodach. No ale już jestem i co widzę? Mam blisko 200 zaległych postów u Ciebie do przeczytania To się nazywa popularność

Pozdrawiam serdecznie
Milka 13:27, 13 sie 2013

Red Baron, sam u mnie przepadł, coś mu nie pasowało, szkoda, bo generalnie gdy rośnie obficie, jest fajny, może jednak coś mu sypnij
eliza3 22:20, 13 sie 2013

Gratuluję białego dziwaczka... u mnie same ciemno różowe Dzisiaj przy tej pochmurnej pogodzie i deszczyku od czasu do czasu cały dzień miały otwarte kwiatki. To rzadki widok
ewsyg 10:06, 14 sie 2013

Krysiu jak Twój pies? Nasz wczoraj przegrał walkę z chorobą. Jakoś dziwnie i smutno.
kitek81 10:12, 14 sie 2013

no właśnie czytałam gdzieś na innym wątku, że psinka coś Ci zbidniała? co się stało? mam nadzieję, ze wszystko szczęśliwie się skończy?!
pozdrawiam :*
Debra 10:57, 14 sie 2013

madzielena napisał(a)
Witaj Debro, trochę się ostatnio zapodziałam. Obowiązki w pracy po blisko 2 latach przerwy trochę mnie wytrąciły z myślenia o ogrodach. No ale już jestem i co widzę? Mam blisko 200 zaległych postów u Ciebie do przeczytania To się nazywa popularność

Pozdrawiam serdecznie

Madziu, jaka tam popularność U Irenki z Miłkowa to jest dopiero ruch! 81 stron w jeden wieczó
Ale nie narzekam, parę miłych osób do mnie zagląda.

Praca jest wspaniałą sprawę, a do tego widziałam, że pracujesz w ślicznym miejscu. Gratuluję, a ogródek poczeka, nie ucieknie