Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-)

Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-)

AgnieszkaW 19:08, 07 cze 2013

Kącik wypoczynkowy bardzo ładnie zaaranżowany. Aż chce się przysiąść na kawę - zaprosisz? budleję podlewaj (najlepiej wczesnym rankiem), to się powinna przyjąć, ja też przesadzałam kwitnące bodziszki i też czekam, aż się przyjmą. Pozdrawiam serdecznie
Debra 19:15, 07 cze 2013

Agnieszko, zapraszam anytime!

A co do aranżacji, to dzisiaj dotarło do mnie, że ja podświadomie idę w kierunku skansenu - zwiedzałam namiętnie nasze skanseny, uwielbiam atmosferę starych wiosek, coś z tego - oczywiście we właściwej proporcji - wpływa na moje te właśnie aranżacje.

Marzy mi się stary ul kryty strrzechą. Jakby ktoś miał, albo widział, dajcie proszę znac. Poszukuję

Wczesnym rankiem to ja jem śniadanie z moim psem w domu oddalonym o 10 km od działki
Lubię to moje obecne życie na bardzo wolnych obrotach, nie mam ochoty spieszyć się donikąd...
Po latach stresu i gonitwy, co za wspaniała sprawa

Budleję podlałam intensywnie dzisiaj wieczorem, zapowiadają znowu burze i ulewy, no bo przecież weekend nadchodzi )), to może natura zadba o wodę dla budleji.

Jak Ci chodzą strony Agnieszko?
Ja nadal mam chyba minute na otwarcie kolejnej strony, ciężko....
AgnieszkaW 19:20, 07 cze 2013

Strony chodzą mi normalnie, tylko od ponad tygodnia nie otwiera mi się wątek Madżenki.
jotka 20:26, 07 cze 2013

Kącik wypoczynkowy przytulny zamarkowane okno to fajny pomysł chociaż w pierwszej chwili myślałam, że to ramka na obraz
Asisko_2005 20:32, 07 cze 2013

Zmieniłaś Debro chyba fotkę ze swoja podobizną?

Ślicznie na Twojej działce, piekne rośliny. Widzę, ze u Ciebie też wolno red Baron rośnie. On chyba tak ma.....choć nie ukrywam, ze chcialabym aby rósł szybciej.
Debra 20:38, 07 cze 2013

jotka napisał(a)
Kącik wypoczynkowy przytulny zamarkowane okno to fajny pomysł chociaż w pierwszej chwili myślałam, że to ramka na obraz

Jolu, bo to jest coś między ramką a oknem Ta ślepa ściana domku była nieco pusta, teraz w tę ramkę wpuszczę pnącze i bedzie jak obrazek ...

Kącik jest wyjątkowo przytulny i jestem schowana tu przed światem
Debra 20:39, 07 cze 2013

Asisko_2005 napisał(a)
Zmieniłaś Debro chyba fotkę ze swoja podobizną?

Ślicznie na Twojej działce, piekne rośliny. Widzę, ze u Ciebie też wolno red Baron rośnie. On chyba tak ma.....choć nie ukrywam, ze chcialabym aby rósł szybciej.

Dziękuję.

Fotka inna, twarz widać. Oto ja, niepoprawna optymistka

Baron to baron - byle w ogóle rósł.
eliza3 20:42, 07 cze 2013

Debro, jak dobrze że do Ciebie trafiłam. Przeczytałam Twój wątek prawie od deski do deski Jestem pełna podziwu dla Ciebie i Twoich pomysłów. Ścieżka, słup betonowy, kompostownik... i to wszystko sama...
Stworzyłaś piękny ogródek z pnączami, bylinami, berberysami, które też lubię. Będę do Ciebie zaglądać, bo bardzo mi się tu podoba, na razie wybrałam miejsce na ławeczce przy winogronach
Debra 21:06, 07 cze 2013

eliza3 napisał(a)
Debro, jak dobrze że do Ciebie trafiłam. Przeczytałam Twój wątek prawie od deski do deski Jestem pełna podziwu dla Ciebie i Twoich pomysłów. Ścieżka, słup betonowy, kompostownik... i to wszystko sama...
Stworzyłaś piękny ogródek z pnączami, bylinami, berberysami, które też lubię. Będę do Ciebie zaglądać, bo bardzo mi się tu podoba, na razie wybrałam miejsce na ławeczce przy winogronach

Zapraszam, siadaj i grzej się w słoneczku, tu wyjątkowo ciepło zawsze.

A tworzę nadal, wg mnie źle nie jest, ale ma być dużo lepiej
Więcej roślinek chcę mieć, dużo więcej! No ale to wymaga czasu.
eliza3 21:11, 07 cze 2013

Debra napisał(a)

Zapraszam, siadaj i grzej się w słoneczku, tu wyjątkowo ciepło zawsze.

.

Wiedziałam jakie miejsce wybrać, bo ja wieczny zmarzluch, wyjątkowo ciepłolubna jestem, może dlatego tak mnie dzisiaj ucieszyło słoneczko