Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-)

Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-)

Debra 23:10, 09 cze 2013

barbara_krajewska napisał(a)

Mozliwe, że szybki wzrost takie skutki poczynił. Może za dobrą ziemię im podłozyłaś? A może po prostu podmarzły? Nie mam na myśli przymrozków (u nas nie było), ale wietrzysko jakieś.

"One rosną tak powoli, że:
1. nie doczekam - doczekasz
2. będę je formować - będziesz formować
3. przesadzę " - jeśli, to najpierw Juniperus Pfitzeriana Glauca

Oj Basiu!
Wiesz Ty jesteś przemiła! NAPRAWDĘ!

To o tych iglaczkach. Cały czas się uśmiecham.

A co do róż - każda wersja jest możliwa. I ziemia, i nawożenie, i wiatr, i mróz. Tak to jest, jak się chce za dobrze
AgnieszkaW 23:11, 09 cze 2013

Trzymama kciuki Debro, by śladu po potopie w twoim ogrodzie nie bylo. Pozdrawiam
agata_chrosc... 23:13, 09 cze 2013

no to ja też kciuki trzymam!
Debra 23:16, 09 cze 2013

Przetacznik napisał(a)

Sandałki dostrzegłam, doceniam
Staranność - dobra rzecz, ja stosuję maksymalnie w pracy zawodowej i z przekonania i z musu.

Weroniko, nie wiem, czy jest co doceniać. One tak stały nie do fotografii Sama dostrzegłam je w jakimś momencie na zdjęciu i aż mnie zdumiało do jakiego stopnia to we mnie siedzi

35 lat zawodowej sumienności, czy wrodzony charakter, przekonanie, czy potrzeba?

Spojrzałam na sandałki pod wieszakiem w przedpokoju.....

Debra 23:19, 09 cze 2013

Agnieszko, Agato, zdam relację jutro, ale strach myśleć, nadal leje
Dziękuję za te kciuki

Do jutra zatem.
marzena 23:25, 09 cze 2013

Debra, działka, ogródek, ogród - jak nazywasz to miejsce ? ma swój charakter i klimat - jak sądzę odciśnięty przez właścicielkę z mocną osobowością... tak sobie myślę, pozdrawiam miło, teraz już będę zaglądać ...)
agata_chrosc... 23:25, 09 cze 2013

Debra, obejrzałam zdjecia w internecie. To moje okolice! Wychowałam się na Sadach Żoliborskich! Wygląda to okropnie! Ale woda siłą rzeczy gromadziła sie w obnizeniach czyli na przykład w tunelach czy zjazdach pod mostami. Oby na działkach było zupełnie inaczej! pozdrawiam i do jutra!
Przetacznik 23:28, 09 cze 2013

Debra napisał(a)

Weroniko, nie wiem, czy jest co doceniać. One tak stały nie do fotografii Sama dostrzegłam je w jakimś momencie na zdjęciu i aż mnie zdumiało do jakiego stopnia to we mnie siedzi

35 lat zawodowej sumenności, czy wrodzony charakter, przekonanie, czy potrzeba?

Spojrzałam na sandałki pod wieszakiem w przedpokoju.....

Tak ma widocznie być i już : ) Trzeba wyrozumiale traktować własne potrzeby Debro.
Jest 23 30 co my jeszcze tu robimy?
Debra 23:31, 09 cze 2013

agata_chroscicka napisał(a)
Debra, obejrzałam zdjecia w internecie. To moje okolice! Wychowałam się na Sadach Żoliborskich! Wygląda to okropnie! Ale woda siłą rzeczy gromadziła sie w obnizeniach czyli na przykład w tunelach czy zjazdach pod mostami. Oby na działkach było zupełnie inaczej! pozdrawiam i do jutra!

Agato, ja też obejrzałam zdjęcia z Żoliborza i dopiero teraz sie przestraszyłam. Ja tamtędy jechałam do domu!
Co ja jutro zastanę u siebie ;-(
Przetacznik 23:34, 09 cze 2013

Mój samochód robił tam dziś za amfibię były momenty grozy - starcił moc po przepłynięciu na drugi brzeg kałuży - jeziora. Ale jakoś się wykaraskałam brrrr..