Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Nebel

Ogród Nebel

anna_g 09:44, 22 maj 2013

Bardzo ładna ta kaskada i oczko i te rh nad nim... Rybki też masz?
nebel 09:56, 22 maj 2013

Taak, rybki też są i jaszczurki, które wygrzewaja się w słońcu na kamieniach
A ta k w ogóle, to oczko jest "oczkiem w głowie" mojego męża
AlicyaLK 10:03, 22 maj 2013

Piękny zakątek Ewo, nic tylko odpoczywać Wrzuć nam więcej zdjęć swojego ogrodu
nebel 10:10, 22 maj 2013

Tak, Alicjo zrobię to, ale na razie jestem zbyt zaabsorbowana sadzeniem i projekowaniem tej cześci ogrodu, którą przebudowuję. Poza tym wczoraj pracowałam w ogrodzie od 7 rana do 19. Z przerwami było tego około 10 godzin. A wieczorem oglądałam swoje "robocze" zdjęcia kaskady. Zaczn troche wiecej umieszczać zdjęć jak zaczna kwitnąć moje kwiaty. Mam ich na razie nie za wiele, ale zawsze ładniej to wygląda, jak cos kwitnie.
Pozdrawiam, muszę lecieć, dalej walczyć z workami ziemi.
AlicyaLK 10:28, 22 maj 2013

nebel napisał(a)
Tak, Alicjo zrobię to, ale na razie jestem zbyt zaabsorbowana sadzeniem i projekowaniem tej cześci ogrodu, którą przebudowuję. Poza tym wczoraj pracowałam w ogrodzie od 7 rana do 19. Z przerwami było tego około 10 godzin. A wieczorem oglądałam swoje "robocze" zdjęcia kaskady. Zaczn troche wiecej umieszczać zdjęć jak zaczna kwitnąć moje kwiaty. Mam ich na razie nie za wiele, ale zawsze ładniej to wygląda, jak cos kwitnie.
Pozdrawiam, muszę lecieć, dalej walczyć z workami ziemi.

W takim razie czekam grzecznie i zaglądamy do Ciebie sprawdzać, czy się nie pojawiły
anna_g 10:30, 22 maj 2013

nebel napisał(a)
Taak, rybki też są i jaszczurki, które wygrzewaja się w słońcu na kamieniach
A ta k w ogóle, to oczko jest "oczkiem w głowie" mojego męża

Oczywiście zaraz po Tobie
Nie dziwię się bo śliczne jest to miejsce.
Moniika 12:36, 22 maj 2013

Moim zdaniem ta kaskada i cały ten rejon u Ciebie już teraz jest super luz i nie wymaga niczego wiecej
A kiedy mam sie zgłosić po iglaka co go nie chciałaś ?? bo już sie boje ze ma śmieciach biedulek wyląduje miejsca dla nowości nie będzie
Pozdr M
Kindzia 12:42, 22 maj 2013

Pięknie u Ciebie. Kamienie bardzo mi się podobają, zrób zdjęcie jak woda leci
nebel 19:13, 22 maj 2013

Aniu jego pomysł i jego ulubione miejsce (mojego M, oczywiście). Pokażę Wam, co musiałam w zeszłym roku zrobić, żeby miał lepszy widok na swoje oczko

Tu do zeszłego roku rósł śliczny zadbany 40 cm żywopłocik bukszpanowy, ale niestety jak się siedziało na fotelu nie było widac rybek w oczku. Tak długo chodził za mną, żebym coś z tym zrobiła, więc zrobiłam. Oczywiście eksperymetuję Ale i tak wiem, że będzie ok, za jakiś czas
Moniko Ty 'pędzikiem' się u mnie zjawiaj, bo ja szaleję okrutnie, więc nigdy nic nie wiadomo
Żartuję, ale jak będziesz miała chwilę to wpadnij, abyśmy mogły omowić sprawę cyprysika i nie tylko.
Kindziu dla Ciebie.

Chyba nie bardzo umiem zrobić zdjęcie płynącej wody, a do tego dopiero przeszła burza i przestało podać, więc wszystko jest mokre. Innym razem i może w słońcu lepiej będzie widać.
danuta_szwajcer 21:50, 22 maj 2013

Piękna ta kaskada i nie dziwię się M , że to ulubione miejsce i widok i ten szum wody Bardzo ładny rh białe Pozdrawiam