Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Nebel

Ogród Nebel

gierczusia 18:41, 24 maj 2013

To super .. Fajnie to wymyśliłaś .. Moja przyjaciółka na to nie wpadła i jak siedzisz u niej na tarasie to rozmówcy nie słyszysz .. Stąd znam problem
nebel 18:57, 24 maj 2013

gierczusia napisał(a)
To super .. Fajnie to wymyśliłaś .. Moja przyjaciółka na to nie wpadła i jak siedzisz u niej na tarasie to rozmówcy nie słyszysz .. Stąd znam problem

To nie ja wymyśliłam, tylko pewnie Niemcy, to tam zostały kupione, niektóre rzeczy do mojego ogrodu
Moniika 20:00, 24 maj 2013

nebel napisał(a)
Przestały kwitnąć u mnie magnolie, za to głóg pośredni w pełnej krasie.

Piękne zdjecia
reni 20:03, 24 maj 2013

U mnie po magnoliach już dawno nie ma śladu..zresztą nie przepadam za nimi, a głóg pięknie się prezentuje
nebel 20:19, 24 maj 2013

Moniko, dzięki. Cały czas uczę się podglądając innych na "O", Ciebie również

Reni magnolie są piękne - to subtelne i delikatne rośliny
Mala_Mi 22:30, 24 maj 2013

A ja miałam tylko zajrzeć, obrazki przelecieć i siedzę u Ciebie dłuuugo.....
Patrzę na te twoje oczko i kaskadę i aż żałuje, że u mnie nie ma takiego terenu... i musi mi wystarczyć ściek..
Jak jest obieg wody i jaka rybka w oczku, to komarów z powodu wody nie ma Więcej komarów się uzbiera w beczce z deszczówką Komary wyjedzą wszytkie larwy komarów... co do jednej..

I mężowi się nie dziwię, bo ja też zostawiłam jedne bok nieobsadzony by móc gapić się na wodę..
nebel 22:51, 24 maj 2013

asc napisał(a)
A ja miałam tylko zajrzeć, obrazki przelecieć i siedzę u Ciebie dłuuugo.....
Patrzę na te twoje oczko i kaskadę i aż żałuje, że u mnie nie ma takiego terenu... i musi mi wystarczyć ściek..
Jak jest obieg wody i jaka rybka w oczku, to komarów z powodu wody nie ma Więcej komarów się uzbiera w beczce z deszczówką Komary wyjedzą wszytkie larwy komarów... co do jednej..

I mężowi się nie dziwię, bo ja też zostawiłam jedne bok nieobsadzony by móc gapić się na wodę..

Zdrać mi proszę swoją tajemnicę Jak Ty to robisz, że ogarniasz tyle wątków i do tego czytasz ze zrozumieniem?
Dzięki Aniu za odwiedziny i ściskam gorąco, wprawdzie z deszczowego dzisiaj Gdańska
danuta_szwajcer 23:56, 24 maj 2013

Zgadzam sie z Tobą, że magnolie są cudne A Twój głóg tez pięnie kwitnie. To napatrzyłas się w Niemczech na zadbane ogrody i małe ogródeczki Gdańsk piękne miasto. Pozdrawiam serdecznie z bardzo zimnego i wilgotnego Rybnika
nebel 16:27, 25 maj 2013

Miłego sobotniego popołudnia i słonecznej niedzieli

Bez jaki pamiętam z ogródka swojej babci.
Moniika 18:14, 25 maj 2013

nebel napisał(a)
Miłego sobotniego popołudnia i słonecznej niedzieli

Bez jaki pamiętam z ogródka swojej babci.

Piękny !!! Tez bardzo go lubię pozdrawiam M
Mam podobny ..