Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kraina Czarów w fazie projektów

Kraina Czarów w fazie projektów

AlicyaLK 09:53, 10 cze 2013

Kasiu, dziękuję za miłe słowa.

Polinko, płyty będziemy układać z boku domu przy trawniku w taką szachownicę, coś a'la to: http://pinterest.com/pin/133137732706851773/ ale nie tak regularnie - plan jest zamieszczony na jednej z pierwszych stron mojego wątku.
polinka 10:05, 10 cze 2013

Wróciłam do początku i już wiem. Pomysł fajny i ciekawie pomyślane A kiedy zaczynasz nasadzenia?
AlicyaLK 10:28, 10 cze 2013

polinka napisał(a)
Wróciłam do początku i już wiem. Pomysł fajny i ciekawie pomyślane A kiedy zaczynasz nasadzenia?

hahaha dobre pytanie
A tak na serio to planuje w sierpniu... Czerwiec lipiec powinniśmy wszystko sobie przygotować... Wszystkie prace wykonujemy sami... mąż kładzie kostkę, płyty też sam będzie kładł, tak więc trochę mu schodzi... bo to nie jest jego zawód i pierwszy raz to robi Zresztą lipiec nie jest najlepszy na nowe nasadzenia jeśli miałby być upały, tak więc planuję zacząć w sierpniu i kontynuować we wrześniu... nie wiem, to chyba jest w miarę ok zamysł... No i w przyszłym roku... bo moje fundusze nie wytrzymają wszystkich nasadzeń w jednym roku Ogród może nie jest gigantyczny, ale jednak sporo tego jest
regli 10:39, 10 cze 2013

AlicyaLK napisał(a)

płyty są robione metodą chałupniczą... znalazłam takiego faceta co ma takie hobby

Fajne hobby ma Pan A jeżyk cudo, tyle, że ma pchły, więc psa trzymaj od niego z daleka.
AlicyaLK 10:55, 10 cze 2013

regli napisał(a)

Fajne hobby ma Pan A jeżyk cudo, tyle, że ma pchły, więc psa trzymaj od niego z daleka.

Jeże mają pchły?? O kurcze! Generalnie staram się trzymać psa z daleka, bo nie chcę wystraszyć pożytecznego jeża, ale dobrze wiedzieć Dziękuję!
AlicyaLK 08:40, 13 cze 2013

HURAAAAAA! Słońce!!! A ja w pracy Ale co tam... kwiatki grzeją się na tarasie przekręcają łebki do słonka! Ale im zazdroszczę Prognoza pogody mówi, że przez weekend i na początku przyszłego tygodnia ma być ładnie, a ja wierzę zawsze w tą najbardziej optymistyczną prognozę pogody tak więc wzięłam urlop na poniedziałek i wtorek i będę kopać w ogrodzie!!!! Yehhhh widły w rękach to jest to!
M natomiast ma jutro zakończyć pracę nad ścieżką na skróty z przodu domu, tak więc może będę miała co fotografować!!
Donica odesłana, zareklamowana, może w przyszłym tygodniu będzie już nowa i będę mogła ją obsadzić! Poniosło mnie chyba trochę z marzeniami, nie? Ale jak tu nie marzyć jak słońce za oknem!
Buziaki dla Wszystkich!! xxx
regli 09:55, 13 cze 2013

U nas też słońce. Dzisiaj rano, jak otworzyłam oczy i zobaczyłam bezchmurne niebo, to aż mi się paszcza uśmiechnęła Trzymam kciuki za pogodę w urlop. Pozdrawiam
reni 11:34, 13 cze 2013

I u mnie grzeje od rana,pozdrawiam
mirela 11:41, 13 cze 2013

Kochana przez weekend będę rozsadzała mięte - paczkę mam w planach wysłac w poniedziałek
AlicyaLK 11:42, 13 cze 2013

mirela napisał(a)
Kochana przez weekend będę rozsadzała mięte - paczkę mam w planach wysłac w poniedziałek

Super! dziękuję Właśnie planuję kolejną donicę z ziołami To akurat będzie jak znalazł