Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kraina Czarów w fazie projektów

Kraina Czarów w fazie projektów

polinka 21:38, 18 cze 2013

Alu wiem co czujesz Ta ekscytacja jest najlepsza Teraz najlepszy czas przed Tobą w ogródku. Również czekam na zdjęcia.
AlicyaLK 21:46, 18 cze 2013

hahah Polinko ja tą rabatkę to obsadzę w tydzień i dalej muszę kopać... więc nie wiem, czy najlepsze przede mną... ale na razie myślę o obsadzeniu Chociaż tym samym pomijam przyjęty harmonogram... ale jak tu zostawić taką przygotowaną rabatkę?? no jak?
polinka 22:03, 18 cze 2013

Ala ja w kwietniu zaczęłam kopać i po pierwszym dniu chciałam już wsadzać roślinki A chętnych do obdarowania mnie miałam wielu. Oj ciężko było im odmówić Ale do końca nie wiedziałam jaki układ będę miała w ogrodzie, projekt w fazie myślenia itd. Ile ja nocy nie przespałam przez ten ogród Ale dzisiaj bardzo się cieszę, że się wtedy nie skusiłam na te dary i wsadzanie na szybko- aby było
AlicyaLK 22:07, 18 cze 2013

polinka napisał(a)
Ala ja w kwietniu zaczęłam kopać i po pierwszym dniu chciałam już wsadzać roślinki A chętnych do obdarowania mnie miałam wielu. Oj ciężko było im odmówić Ale do końca nie wiedziałam jaki układ będę miała w ogrodzie, projekt w fazie myślenia itd. Ile ja nocy nie przespałam przez ten ogród Ale dzisiaj bardzo się cieszę, że się wtedy nie skusiłam na te dary i wsadzanie na szybko- aby było

dobrze, że u mnie nie ma chętnych na dary bez konsultacji
idę chować kwiatki w doniczkach, bo burza idzie i po takim upale, to kto tam wie, czy nie z gradem! Kolejnych strat nie chcę!
polinka 22:12, 18 cze 2013

Chowaj, chowaj u nas dwie dzisiaj przeszły, na szczęście bez gradu. Spokojnej nocy.
nebel 22:25, 18 cze 2013

Alicjo, zaglądam i 'trzymam kciuki'
regli 22:27, 18 cze 2013

No ja tam nie wiem czy nie ma chętnych do obdarowywania Ja się zaoferowałam i teraz nie wiem czy dobrze, bo jak patrzę na te sadzonki, to już wiem, że powinno być kilka z jednej odmiany. A tyle nie mam Trudno, na razie wsadzisz sobie do przechowalni i albo będziesz wymieniać, albo sobie dokupisz, to co Ci się spodoba.
U nas dzisiaj było potwornie duszno i gorąco. Nic nie robiliśmy, bo sił nie było i zapału. Teraz jest fajnie, ale ciemno Babie, to ciężko dogodzić Za gorąco, za deszczowo, za ciemno, za zimno i nigdy nie jest dobrze
Super, że Tobie udało się podziałać. Będą zmiany w projekcie nasadzeń?
AlicyaLK 22:53, 18 cze 2013

Renia, o czym ty piszesz?? Ja pisałam o darach bez konsultacji, czyli przychodzi teściowa ze skrzynką trzmieliny bo taka ładna A Ty się pytałaś czy potrzeba, a ja potwierdziłam! ehhh

U nas ciemno, ale dalej duchota! Czy będą zmiany w projekcie? Hmm na razie wielkich nie... udoskonalenia bym powiedziała hahah Co do roślinności trzymam się tego co zaplanowałam, ale trochę to staram się urozmaicić No zobaczymy co z tego wyjdzie... na razie mam malutką rabartkę 2,5x2,5 więc luz - gorzej będzie dalej.. tak mi się wydaje, ale to się na razie nie martwię
AlicyaLK 22:56, 18 cze 2013

nebel napisał(a)
Alicjo, zaglądam i 'trzymam kciuki'

Dziękuję!

Jutro wrzucę zdjęcia przygotowanej rabatki... a w weekend mam nadzieję, że już tam coś urośnie
Evchen 00:11, 19 cze 2013

Alu zaglądam Czekam na zdjęcia rabatki