Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kraina Czarów w fazie projektów

Kraina Czarów w fazie projektów

AlicyaLK 14:57, 20 cze 2013

Aga, nigdy bym na coś takiego nie poszła... jak wydaję 120 zł + koszty przesyłek itd to nie po to, żeby mieć łatany produkt! Donica ma być w przedogródku, cały rok, także w mrozy... to musi być porządny materiał, a nie jakieś łatki itp. Zaraz do nich piszę
gusiarz 15:04, 20 cze 2013

Nooo, to cena jednak decyzyjna... Ala, a czy to na alle kupowałaś? Bo jeśli tak, może postrasz negatywną opinią? Mnie się tak kiedyś udało..
polinka 15:12, 20 cze 2013

Nie ma co odpuszczać i trzeba walczyć o swoje bo inaczej częściej będą się zdarzać takie przypadki. Dając 120 zł za donicę mamy prawo oczekiwać dobrego materiału. Choć w tym przypadku to może nieumiejętność zabezpieczenia do wysyłki, co nie zmienia faktu, że sprzedawca jakiś trefny.

AlicyaLK 15:37, 20 cze 2013

Ale to ja mam jakiegoś pecha, bo dziewczyny tu zamawiały od niego donice i stoją i cieszą i piękne są! Więc może, ten model jakiś lewy jest! Nie ważne... pójdę do Obi tam piękne donice widziałam może będzie mniejsza, ale cała
gusiarz 17:42, 20 cze 2013

Alu - trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie sprawy. Jeśli już raz oddawałaś i uznali reklamację i tym razem nie powinno być problemów
AlicyaLK 18:57, 20 cze 2013

HELP!!!!

Co się dzieje z moim powojnikiem? Od dołu zaczął żółknąć po tych dużych deszczach...

Czy to grzyb? czy jakieś inne choróbsko?

Jak mu pomóc???? Czym spryskać??

AlicyaLK 19:16, 20 cze 2013

A teraz obiecane zdjęcia W tyle przy tarasie przygotowane już wszystko pod kostkę Oby sobota była ładna to kosteczka będzie pewnie już położona

A z przodu już jest nowy chodniczek i przygotowana prawie rabatka, na którą dumam i dumam
Ale muszę w końcu się zdecydować, bo już chcę żeby coś tam rosło

AlicyaLK 13:43, 21 cze 2013

Ok, problem z powojnikiem z pomocą Sebka zidentyfikowany. Dziś lecę kupić topsin i będę go ratować.

Z dobrych wieści - właśnie zrobiłam zakupy rabatkowe!!! Mam nadzieję, że ładne będą Zamówiłam na trawki.pl i florini.pl tak więc powinno być ok przyjdą pewnie w przyszłym tygodniu, to już niedługo rabatka z przodu domu będzie obsadzona! Jeszcze tylko ładną korę muszę dokupić i donicę, ale to dopiero jak mi oddadzą kasę za tą połamaną!

Ale się cieszę! mam nadzieję, że do roślinek będę miała większe szczęście niż do donic zamawianych przez internet! Jak tylko przyjdą, to oczywiście wrzucam zdjęcia
AlicyaLK 14:30, 21 cze 2013

gusiarz napisał(a)
Nooo, to cena jednak decyzyjna... Ala, a czy to na alle kupowałaś? Bo jeśli tak, może postrasz negatywną opinią? Mnie się tak kiedyś udało..

Właśnie nie przez allegro tylko bezpośrednio u nich na stronie... Generalnie z reklamacją nie było problemu, tylko że oni nadal chcą tę donicę mi wymienić, a ja po prostu już jej nie chcę... Zobaczę - w najgorszym wypadku zapłacę przesyłkę i tyle ale co mam im darować 30zł! Trzy trawy za to będę miała na rabatkę!
gusiarz 16:33, 21 cze 2013

Ala - zmiany już wyglądają świetnie. I wcale nie wierzę, że mąż kładł kostkę po raz pierwszy . Jest równiutko i fachowo - pochwal eMa koniecznie

A donica, no cóż... czasem po prostu ma się pecha... i to dotyczy każdego Alu. Nic się nie martw, ważne że sklep chce pozytywnie załatwić sprawę. Dojdziecie w końcu do konsensusu - Pozdrawiam