Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kraina Czarów w fazie projektów

Kraina Czarów w fazie projektów

AlicyaLK 11:50, 24 cze 2013

regli napisał(a)
No drogie hobby A najgorsze, jak się wyda kasę, a to potem rosnąć nie chce, albo coś to zeżre, tudzież wymrozi, wysuszy, zaleje etc.

No właśnie... dlatego wybrukować trzeba, ogrodzenia ładne po robić, to przynajmniej na lata będzie! żartuję oczywiście
nebel 19:40, 24 cze 2013

Ale fajnie, to wszystko u Ciebie juz wygląda. :_
Wiem, wiem - Ty chcialabyś, żeby szybciej, ale z drugiego końca Polski, to na prawdę fantastycznie już wygląda. Byle te 'oberwania' chmury nie niweczyły naszych palnów, a reszta - będzie dobrze.
regli 22:44, 24 cze 2013

AlicyaLK napisał(a)

No właśnie... dlatego wybrukować trzeba, ogrodzenia ładne po robić, to przynajmniej na lata będzie! żartuję oczywiście

I jeszcze beczkę cementu zamówić, żeby nie trzeba było trawy kosić A tak w ogóle to Mgiełka ma rację, że fajnie u Ciebie się robi
AlicyaLK 09:05, 25 cze 2013

nebel napisał(a)
Ale fajnie, to wszystko u Ciebie juz wygląda. :_
Wiem, wiem - Ty chcialabyś, żeby szybciej, ale z drugiego końca Polski, to na prawdę fantastycznie już wygląda. Byle te 'oberwania' chmury nie niweczyły naszych palnów, a reszta - będzie dobrze.

Nebel Kochana, jesteś jedyna Dziękuję! Wiesz, że tego potrzebuję pewnie, że bym chciała szybciej! Ale nie da się, no nic nie zrobimy! Znów zaczęły się ulewy, całą noc mega lało! Dzień zapowiada się nie lepiej, więc po pracy też raczej nic się nie pchnie, ale czekam na ładny weekend
AlicyaLK 09:06, 25 cze 2013

regli napisał(a)

I jeszcze beczkę cementu zamówić, żeby nie trzeba było trawy kosić A tak w ogóle to Mgiełka ma rację, że fajnie u Ciebie się robi

A przyjeżdżasz do mnie w ten weekend zobaczyć jak się fajnie robi?? czy są jakieś zmiany?
regli 10:17, 25 cze 2013

Jakoś nie możemy się ostatecznie zdecydować Jak zwykle tysiące ważniejszych spraw. Moja sąsiadka w piątek dostanie pierwszą (inną niż poprzednio) chemię i tak się zastanawiam czy nie powinnam na sobotę zostać, zobaczyć jak się będzie czuła i w ogóle. Ale dzisiaj muszę się z mężem naradzić i coś ustalić, to wieczorem dam Ci znać. Jeżeli będziemy przyjeżdżać, to do Ciebie tylko na maluśką chwilkę, bo jedziemy na pokazy lotnicze i pewnie nie będzie czasu na dłuższe pogaduchy. A poza tym sobota jest najlepszym dniem na robotę, więc nie będę Ci czasu zabierać
AlicyaLK 10:19, 25 cze 2013

regli napisał(a)
Jakoś nie możemy się ostatecznie zdecydować Jak zwykle tysiące ważniejszych spraw. Moja sąsiadka w piątek dostanie pierwszą (inną niż poprzednio) chemię i tak się zastanawiam czy nie powinnam na sobotę zostać, zobaczyć jak się będzie czuła i w ogóle. Ale dzisiaj muszę się z mężem naradzić i coś ustalić, to wieczorem dam Ci znać. Jeżeli będziemy przyjeżdżać, to do Ciebie tylko na maluśką chwilkę, bo jedziemy na pokazy lotnicze i pewnie nie będzie czasu na dłuższe pogaduchy. A poza tym sobota jest najlepszym dniem na robotę, więc nie będę Ci czasu zabierać

ok to czekam na wieści a jak nie, to inny termin my w tym roku raczej jesteśmy w domu, bo zakładanie ogrodu zobowiązuje
regli 00:00, 26 cze 2013

Alu, przyjedziemy, ale w niedzielę. Resztę chyba obgadamy poza forum
AlicyaLK 10:53, 26 cze 2013

właśnie napisał do mnie Pan Trawka, że u niego ulewy i zamówienie wyśle dopiero w przyszłym tygodniu! A już myślałam, że sobie zasadzę ładnie w weekend Szkoda, ale lepiej tak niż dostać przegniłe rośliny Może chociaż hortusie przyjdą w tym tygodniu

Renatko piszę zaraz do Ciebie na priv
polinka 12:47, 26 cze 2013

Ja dostałam w tamtym tygodniu trawki od Pana Trawki i były ładne.Mam nadzieję, że będziesz również zadowolona A horti gdzie zamawiałaś?