Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kraina Czarów w fazie projektów

Kraina Czarów w fazie projektów

AlicyaLK 13:44, 26 cze 2013

polinka napisał(a)
Ja dostałam w tamtym tygodniu trawki od Pana Trawki i były ładne.Mam nadzieję, że będziesz również zadowolona A horti gdzie zamawiałaś?

Też mam nadzieję, bo okazało się, że Pan trawka wyprzedał wszystkie Hakonechloa macra Aureola i zostało mu tylko 20 sztuk mniejszych, ale za to zamiast 6 mam dostać 8 zobaczymy co to będzie mniejsze mogą być, tylko żeby się przyjęły!
Horti zamawiałam z florini.pl, ale też cisza póki co...
AlicyaLK 16:06, 26 cze 2013

Wyszłam na przerwę lunchową, bo już usiedzieć w pracy nie mogłam i oczywiście wróciłam z doniczką Jeszcze nie wiem, co do niej wsadzę, ale tak mi się spodobała, że najwyżej będzie pusta stała na tarasie na regale Jak znajdę chwilę wieczorem to zrobię zdjęcia bo już kilka obiektów stoi w kolejce do sfotografowania tylko deszcz przeszkadza
polinka 18:18, 26 cze 2013

Aluś dobra ziemia,dużo wody i trawki będą rosły. Ja prawie wszystkie rośliny mam w ogródku kupione w necie i odpukać nic nie padło,wszystko ładnie rośnie
Teraz czekam na róże
Pozdrawiam.
AlicyaLK 20:39, 26 cze 2013

polinka napisał(a)
Aluś dobra ziemia,dużo wody i trawki będą rosły. Ja prawie wszystkie rośliny mam w ogródku kupione w necie i odpukać nic nie padło,wszystko ładnie rośnie
Teraz czekam na róże
Pozdrawiam.

a dokarmiasz florovitem lub czymś innym?
AlicyaLK 21:02, 26 cze 2013

chodniczek już cieszy

powojnik zresztą też

AlicyaLK 21:02, 26 cze 2013

doniczki nie chciało mi się nieść z pracy, to zdjęcie będzie dopiero w weekend

Jutro muszę lecieć po jakiś środek na żarłoczne mszyce, bo dziś patrzę, a im się mój powojnik spodobał! w ogóle to jeden już kwitnie, a drugi właśnie to grzybicy dostał, objadany jest przez coś, teraz znów mszyce ehhh nie ma bidulek szczęścia i chyba nie zakwitnie w tym roku
regli 22:20, 26 cze 2013

Ależ fajnie się u Ciebie robi Trawkę będziesz siała czy z rolki?
Evchen 22:29, 26 cze 2013

Tak patrzę na Twój taras i dom z zachwytem i uznaniem dla doboru kolorów Uwielbiam kolory ziemi, nie narzucające się i pięknie komponujące się z ogrodem
Na mszyce jest jakiś spray substala, a jak chemii nie chesz, to chyba mydło szare się dodaje do wody i robi oprysk
polinka 06:59, 27 cze 2013

Aluś po dwóch tygodniach od posadzenia podlałam trawki florovitem. A teraz tak raz na miesiąc.Szkoły są różne-Wieloszka mówi,że nie trzeba nic im dodawać,Madzenka swoje podlewa florovitem
Sami malowaliście taras i płotek? Jeśli tak proszę powiedz jaki to kolor? Świetnie komponuje się z grafitową elewacją
AlicyaLK 08:44, 27 cze 2013

polinka napisał(a)
Aluś po dwóch tygodniach od posadzenia podlałam trawki florovitem. A teraz tak raz na miesiąc.Szkoły są różne-Wieloszka mówi,że nie trzeba nic im dodawać,Madzenka swoje podlewa florovitem
Sami malowaliście taras i płotek? Jeśli tak proszę powiedz jaki to kolor? Świetnie komponuje się z grafitową elewacją

hmmm zobaczę jakie przyjdą, ale ja pewnie podleję
Taras i płotek malowaliśmy oczywiście sami, chyba to jest orzech, ale nie dam sobie ręki uciąć, bo właśnie ostatnio próbowaliśmy sobie przypomnieć i jakoś nam tak średnio wychodziło