Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Starorzecze na górce

Starorzecze na górce

agatanowa 10:51, 10 sie 2014

kosolka napisał(a)

Kosolka?

też : )i ja przede wszystkim, potem mi się z rabat wywala
u Ciebie jeszcze się nie wywala, ale coś widzę, że już niedługo Co prawda Ty to masz areeał, najwyżej bedziesz przesadzać
agatanowa 10:51, 10 sie 2014

kosolka napisał(a)

O tak!! I ja też się cieszę

dzieciak
agatanowa 10:55, 10 sie 2014

popcarol napisał(a)
Agatko, już widziałam Twoją pierwszą jeżóweczkę Za rok będzie 3x większa hihi
pozdrawiam!!!

bardzo cieszy moje oko reszta też oczywiście jest, tyle że za rok zakwitną chyba dosłownie żadna sadzonka nie padła, to samo hosty (choć nie wiem, czy nie za słonecznie mają, niestety dzwonki coś gorzej Trudno, tak jak to w ogrodzie
agatanowa 10:56, 10 sie 2014

zawitka napisał(a)
Aga miło mi że kffioootki pięknie rosną

Naprawdę pięknie, widać, że szczerze dawałaś
Mala_Mi 11:49, 10 sie 2014

Żółte to rudbekia... też je uwielbiam... rozrastają sie i .. rozsiewają..szybko ci zapełnia rabaty na bogato. Kupiłam jedna sadzonkę kilka lat temu, wydałam ludziom....ze 200 takich albo i więcej.. i u siebie mam kolejne 100 x więcej niż kupiłam..

Gratki na 200... i wrzucam ci gaurę do porównania kwiatów i liści.. jak obejrzysz to usunę fotkę.. (wierzbówki lubię, bo rosna w Tatrach, ale ta twoja jakaś inna niż tatrzańska )

katiaxx 14:13, 10 sie 2014

Piękne zdjęcia róż i podoba mi się bardzo poidełko, rozglądam się za jakimś ale nie znalazłam nic ciekawego, może jeszcze za wcześnie, poidełka zostawię na koniec, coś jak czeresinka na torcie
katiaxx 18:07, 10 sie 2014

Agatko, ty na pewno mi coś doradzisz, bo ja na te moją rabatę różanecznikową wymyślam ekran z cisa a cis nie lubi b. kwaśno a różaneczniki tak - czy łączyć ? da radę ten cis ? , mam na razie 6 szt. jeszcze nie posadzone, jak myślisz?
monteverde 20:43, 10 sie 2014

Kasya napisał(a)

to nie wyglada jak gaura....
ale nie wiem co to

No i sobie przypomniałam, jak byłam w kwietniu na polu u siebie to widziałam takie kwiatki, wiedziałam, że to nie gaura, bo łodygę ma dług bez listków, listki w kępie na dole rosną a to się okazuje, że to roślina zielna, dobrze , że Hania i Ania napisały, bo ja bym nazwy nie podałateraz sprawdzałam czy sfocilam ale nie inne mam a tej nie
No co Ci na ta 200 stronkę wrzucić już wiem, świeżutki dzisiejszy i pierwszy w tym roku goździk chianti z mojego ogródka
Katkak 21:04, 10 sie 2014

Gratuluję drugiej setki . Różyczka dla Ciebie
kosolka 21:30, 10 sie 2014

No właśnie, my tu dziś gadu gadu, a życzenia z okazji drugiej setki??Gapa ze mnie. Gratuluję!