Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pomóżcie wyczarować mi ogród

Pomóżcie wyczarować mi ogród

Viola 18:19, 25 paź 2014

Kopczykujemy dopiero jak temperatury unormują się na stałym poziomie -5. Teraz jest okres kiedy zimno hartuje rośliny i spowalnia ich procesy życiowe, a więc prowokuje do spoczynku.
Tak samo z osłanianiem roślin.

O to jest dla mnie ważna informacja! Tak właśnie myślałam, kiedy wziąć się za osłanianie roślin.
Ewa777 18:25, 25 paź 2014

Ja też spisuję wszystkie rady Toszki

Założyłam sobie folder
Viola 18:29, 25 paź 2014

Ja co ważniejsze rzeczy w notesiku zapisuję, rabaty rysuję, albo zdjęcia kopiuję do oddzielnego folderu, a jak coś ważnego na wątku to strony zapisuję, bo później nawet u siebie nie jestem w stanie znaleźć.
Ewa777 14:09, 26 paź 2014

Cześć Violu, a co Ty za gości masz? Jakaś uroczystość? Miło mi bardzo, że do mnie zajrzałaś
as226 00:33, 27 paź 2014

Byłam, pozdrawiam gorąco
Viola 17:27, 27 paź 2014

Ewa777 napisał(a)
Cześć Violu, a co Ty za gości masz? Jakaś uroczystość? Miło mi bardzo, że do mnie zajrzałaś

Ewo, uroczystość w zasadzie żadna, ale "zaległych" gości miałam, to część ustawiłam na sobotę , część na niedzielę I tak wyszło, że trzy dni (łącznie z piątkiem wieczór) z kuchni nie wychodziłam. Dzisiaj rano poszłam do pracy to odpoczęłam A w ogrodzie zimno, buro, nic nie kwitnie. Chyba już czas brać się za plany na następny rok; chociaż muszę jeszcze trochę dystansu nabrać. Dni już krótkie i nic już mi się nie chce w tym sezonie. Muszę jednak trochę odpocząć Pozdrawiam
Iwk4 17:59, 27 paź 2014

Viola napisał(a)
Ja co ważniejsze rzeczy w notesiku zapisuję, rabaty rysuję, albo zdjęcia kopiuję do oddzielnego folderu, a jak coś ważnego na wątku to strony zapisuję, bo później nawet u siebie nie jestem w stanie znaleźć.

Ja zaczynałam kopiować do worda fotki, opisy, notatki i też nie mogę znaleźć. Za chwile będę musiała pisać notatki, gdzie znaleźć notatki, hi, hi.
Muszę wypracować jakiś lepszy system katalogowania, bo się zgubię normalnie. Do pracy masa plików, a teraz jeszcze Ogrodowisko !
Viola 18:24, 27 paź 2014

O właśnie tak Iwonko, tak samo jest ze mną. W pracy czasami mam chwilę to jakiś obrazek skopiuję na pendrive'a, a później muszę to kopiować do komputera w domu, czasem zapomnę, później odnajdę. Oj bałagan mam. Chyba zima to dobry czas na porządki pod każdym względem.
Ewa777 19:02, 27 paź 2014

Fajnie, że towarzysko spędziłaś weekend. Też lubię różne spotkanka Teraz tak szybko się zciemnia, że do ogrodu to już tylko w sobotę można wyjść. Właściwie już wszystko zrobione. Jedynie co nie co można wyciąć jak już mocno zżółknie.
dajana 09:55, 28 paź 2014

Do formumowej siostrzyczki mus się przyczołgać choćby sił było mało !Witaj Violu kochana .Zostawiłam u siebie wytłumaczenie mego milczenia ale cieszę się ze choć na chwilkę do ciebie zajrzałam .Jeszcze kilka dni i powrócę Buziaków moc zostawiam