Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pomóżcie wyczarować mi ogród

Pomóżcie wyczarować mi ogród

Kamajla 21:45, 28 mar 2015

Dobrze, że wpadłam do Ciebie, bo taki dziki pęd na forum do robót wszelkich, że zaczęłam się martwić, że to ostatni gwizdek na sadzenie świerków, przesadzanie tuj i że nie zdążę miejsca przygotować... Ale skoro druga połowa kwietnia jest ok, to powinnam się wyrobić

Pozdrawiam
Viola 21:58, 28 mar 2015

JoannA napisał(a)
Tawułki bardzo lubię i mam 3 kolorki; róż, biały i bordo. Ale ogromny kłopot z nimi, brak cienia a to cieniolubne roślinki. Pewnie będę musiała je oddać bo ciągle poprzypalane.

U mnie niestety cień dopiero od 14, ale to jest dosyc wilgotne miejsce, więc mam nadzieję, że dadza radę
Viola 22:00, 28 mar 2015

Kamajla napisał(a)
Dobrze, że wpadłam do Ciebie, bo taki dziki pęd na forum do robót wszelkich, że zaczęłam się martwić, że to ostatni gwizdek na sadzenie świerków, przesadzanie tuj i że nie zdążę miejsca przygotować... Ale skoro druga połowa kwietnia jest ok, to powinnam się wyrobić

Pozdrawiam

Właśnie u mnie ten problem, że mam mnóstwo liściastych, które już powinnam sadzić, ale akurat wczesniej muszę tuje przesadzic i na ich tle te liściaste maja być. Więc muszę sie spieszyć.
Viola 22:01, 28 mar 2015

Iwk4 napisał(a)
Ale fajnie
Aja się głowię, jak paczkę wysłać. U nas nie ma poczty, kurier nie chce wziąć od osoby prywatnej, w poniedziałek pojadę wysłać do miasta.
Violu, to są te tawułki, co lubią w cieniu rosnąć?

Iwonko tak to te cieniolubene. A jeśli chodzi o kuriera to sprawdź www.wysylajnajtaniej.pl
Ewa777 22:04, 28 mar 2015

Ale fajna niespodzianka
Ja dostałam od koleżanek z forum nasionka i patyczki i też miałam dużo radości Miło na tym forum
kosolka 22:47, 28 mar 2015

Violus, różowe i jasnofioletowe. Cieszę się ze się cieszysz Wyglądają zdrowo Dobrej nocki!
Viola 11:45, 29 mar 2015

kosolka napisał(a)
Violus, różowe i jasnofioletowe. Cieszę się ze się cieszysz Wyglądają zdrowo Dobrej nocki!

Cudne kolorki
Viola 11:47, 29 mar 2015

Czy mogę podzielić mój rozchodnik. Jak to zrobić? Zimował w doniczce. Dał mi duuuuużo radości jak zobaczyłam te małe kapustki, a rośnie jak szalony
Viola 11:49, 29 mar 2015

Ewa777 napisał(a)
Ale fajna niespodzianka
Ja dostałam od koleżanek z forum nasionka i patyczki i też miałam dużo radości Miło na tym forum

Oj miło, jakbym miała więcej czasu to bym siedziała na forum non-stop. Jest naprawdę fajnie. Człowiek odzyskuje wiarę w ludzi
Viola 12:37, 29 mar 2015

Słuchajcie , wykopałam od mamy wielkie karpy piwonii (wiem, że to nie czas )I muszę już sadzić. Oczywiście miejsce nie przygotowane Ale myslę, żeby posadzić albo międzu wierzbami w formie szpaleru (na gęsto - tych kulek i dereni tu nie będzie)lub przed tujkami żótymi (zdjęcie zrobione od tyłu działki - ambrowców i dereni nie będzie)). Co doradzicie?