Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pomóżcie wyczarować mi ogród

Pomóżcie wyczarować mi ogród

laurowisnia 11:07, 26 mar 2015

Praca wre, ja się też wczoraj umordowałam z wykopywaniem ale tylko jednego krzewu.
Przepikowałaś już swoje przetaczniki, to jest bylina i one zazwyczaj wolniej przyrastają niż siane w tym samym czasie rośliny jednoroczne.
Sabina76 18:10, 27 mar 2015

Violu, ale się napracowałaś. Zdjęcia pikuś. Przecież wrzucisz? Najważniejsze, że kawał dobrej roboty zrobiłaś
inag 18:38, 27 mar 2015

Jestem pod wrażeniem Sporo wysiłku włożyłaś żeby takie krzaczory wykopać. Wyglądają solidnie..
Viola 23:19, 27 mar 2015

inag napisał(a)
Jestem pod wrażeniem Sporo wysiłku włożyłaś żeby takie krzaczory wykopać. Wyglądają solidnie..

To fakt.
Korzenie miały do piekła
Viola 23:20, 27 mar 2015

laurowisnia napisał(a)
Praca wre, ja się też wczoraj umordowałam z wykopywaniem ale tylko jednego krzewu.
Przepikowałaś już swoje przetaczniki, to jest bylina i one zazwyczaj wolniej przyrastają niż siane w tym samym czasie rośliny jednoroczne.

Jeszcze nie pikowałam, nie wiem czy ruszą, na razie strajkują; takie maciupeńkie siedzą i nic
Viola 23:21, 27 mar 2015

Sabina76 napisał(a)
Violu, ale się napracowałaś. Zdjęcia pikuś. Przecież wrzucisz? Najważniejsze, że kawał dobrej roboty zrobiłaś

Jutro jeśli pogoda pozwoli zabieram się za 10 tuj, muszę je przesadzić, a to kolosy, no nie takie wielkie, ale 1,5 metra mają.
Napia 23:54, 27 mar 2015

Witaj Violu, chciałam się przywitać. Ni raz byłam w Twoim ogrodzie, ale myślę, że nie zostawiłam śladu. Widzę, jakie zmiany zaszły i jakie piękne plany wprowadzasz w życie.
Pozdrawiam i dodaję wątek
Viola 18:56, 28 mar 2015

Napia napisał(a)
Witaj Violu, chciałam się przywitać. Ni raz byłam w Twoim ogrodzie, ale myślę, że nie zostawiłam śladu. Widzę, jakie zmiany zaszły i jakie piękne plany wprowadzasz w życie.
Pozdrawiam i dodaję wątek

Agnieszko, witaj w moich skromnych progach Zapraszam Cię serdecznie, chociaż słaba ze mnie gospodyni, mało mam czasu dla gości Ale jak już jestem, jestem bardzo szczęśliwa jak mnie odwiedzacie
Viola 20:53, 28 mar 2015

Dostałam w czoraj prezent I to od kogo od Naszej Olki Kosolki . Na zasadzie, chcesz tawułki? To Ci wysyłam Poszła dziewczyna na pocztę, wysłała przesyłkę i na drugi dzień już u mnie rosną Ola, jestes niesamowita, działasz jak burza i to jeszcze bezinteresownie WIELKIE DZIĘKI Postaram sie zrewanżować, jeszcze nie wiem czym, może mi coś urośnie
I kilka fotek
Czyżby klocki???
Chyba nie
To roślinki od Oli - tawułki :

Olu bardzo dziękuję
Viola 21:01, 28 mar 2015

Posadziłam je do doniczek, mam nadzieję, że im się tu spodoba. Wyszło chyba 8-9 sadzonek. Olu, dałam im takiej mieszanej gliniasto-próchnicznej (jeśli taka jest), wilgotnej, będą zadowolone Nie mogłam wysadzić do ogrodu bo jeszcze miejsce nie gotowe. Miałam dzisiaj przesadzać tuje na cienistej rabacie, ale deszcz mi nie pozwolił. Więc na razie wszystko w doniczkach czeka.

Tawułki w doniczkach