Piękne róże, będzie ślicznie. Violu, przypomnij plan nasadzeń proszę i cyknij fotkę w realu. Będziemy sobie wyobrażać, jak to będzie za rok pięknie Ładny gratis, biała, pnąca
Witaj Violu... posiedziałam sobie godzikę w Twoim ogrodzie. Dużo się zmieniło od czasu pola golfowego... Pięknie wszystko obsadzasz. Śliczny masz trawniczek. Tak się zastanawiam jak teraz maja się cyprysiki... bo kusi i mnie takie cięcie. I co z tymi świerkammi - to jednak zwierzaki tak je załatwiły czy cosik innego, bo później nie doczytałam o tym.
Widzę, ze dobrze przemyślałaś zakup róż... ja to robie tak troche pochopnie. Uwielbiam róże.
Pozdrawiam
Violu, rozdrobniona skórka od banana? ?? A gdzie kupowałaś róże? Mam chrapkę na Ascot - jest taka piwoniasta. Szukałam jej jak kupowałam swoje róże 3 lata temu i nie było.
Margaretko, cyprysiki na razie stoją w miejscu, jeszcze nie ruszyły bo za wczesnie, będę je obserwować i dam znać. A świerki serbskie chyba były za przeproszeniem posikane przez pieska. Obcięłam te niskie brązowe fragmenty gałazek i jest ok.
Cieszę się , że znalazłaś u mnie coś interesującego. Tu się mało dzieję przynajmniej w porównaniu do innych ogrodów, ale mam bardzo miłych i mądrych gości, więc warto do mnie wpadać Pozdrawiam