Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pomóżcie wyczarować mi ogród

Pomóżcie wyczarować mi ogród

Viola 16:49, 19 sie 2015

Razu pewnego się zakrztusił przy obiedzie i jak zaczął się dusić to wiedziałam, że jak go nie uratuję to będzie na mnie No nie? Więc z całej siły przyładowałam go między łopatki... życie mu uratowałam, bohaterką zostałam

No a teraz chodzi zielony po domu i ręce załamuje, jakiejś melisy chyba naparzę.
Viola 16:49, 19 sie 2015

Marga napisał(a)
Wyślij go gdzieś na piwo, niech się zrelaksuje i nie patrzy na rewolucje

Kurcze, niepijący jest
Iwk4 16:54, 19 sie 2015

Widzę w tym dobrą stronę. Po wszystkim będziesz miała wreszcie do dyspozycji przedogródek
Viola 16:59, 19 sie 2015

Tak Iwonko, już zaczynam kombinować co by tu w narożniku posadzić, od frontu, mam trochę swoich roślin, nie wiem co by było eleganckie, poszukam inspiracji, ale przede wszystkim zastanawiam się nad praktyczną stroną - odsłonić się od obecnych i przyszłych sąsiadów. Mam świerki serbskie do przesadzenia, może tu je dać? i ambrowca, a może brzozy, nie wiem, dopiero zaczynam o tym mysleć
yolka 18:58, 19 sie 2015

Dawno nie byłam, ostatnio pojawiam się i znikam. Trafiłam na koparkę, ale czytam, że strat wielkich nie będzie, czasem dobrze nie śpieszyc się zbytnio tygrys wygrzewajacy się na betonowej pokrywie studzienki piękny, przydałby mi się taki na nornice. Pozdrawiam
jolka 20:17, 19 sie 2015

O ja.. ale akcja koparkowa!
eMowi się nie dziwię, też bym zawału dostała
Iwk4 20:49, 19 sie 2015

Viola napisał(a)
Ale M. zaraz zawału dostanie, cały trawnik roz...kopany Jak mi padnie (M. nie trawnik) to będzie moja wina

No chyba nie twoja, tylko koparkowego
Luki 21:12, 19 sie 2015

Oj łącze się w bólu u mnie to samo za kilka dni tylko, że ja mam chodniki, rośliny ażury, płot i rośliny po drodze, na dodatek bardzo wąsko... oj nie dam im wjechać dużą koparką na podwórko
inag 00:10, 20 sie 2015

Te koparki groźnie wyglądają... ale nic się nie martw. Trawa zregeneruje się nim się obejrzysz. Za chwilę zapomnisz które to było miejsce Rób fotki - tak dla pamięci
Viola 08:32, 20 sie 2015

Luki napisał(a)
Oj łącze się w bólu u mnie to samo za kilka dni tylko, że ja mam chodniki, rośliny ażury, płot i rośliny po drodze, na dodatek bardzo wąsko... oj nie dam im wjechać dużą koparką na podwórko

Łukaszu, jak tylko pojawiła się na horyzoncie ta duża koparka, to M. od razu wybiegł i powiedział, że nie da wjechać na posesję, czekaliśmy na małą koparkę parę godzin. Duża tylko drogę przekopała i na odległość na naszej działce coś robiła (tzn. na wyciągnięcie łyżki), ta mała kopareczka łajna Mogłabym taką mieć