Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 15:52, 05 lis 2013

Nareszcie udało mi się kupić i to w dobrej cenie korę sosnową, rośliny otulone na zimę, rabata w tym roku skończona, na wiosnę ją jeszcze dopieszczę trawkami i trzmieliną na pniu

paulina_ns 15:55, 05 lis 2013

szkoda tylko, że żurawki są tak malutkie, że nie widoczne, ale szybko rosną, więc może w przyszłym roku będzie je już widać

I mam jeszcze pytanie, wsadziłam tutaj tulipany przebiją się one przez korę?
malgorzata_s... 16:01, 05 lis 2013

No i zaraz piękniej. Pozdrawiam
paulina_ns 16:03, 05 lis 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
No i zaraz piękniej. Pozdrawiam

Dziękuję Małgosiu i również pozdrawiam
aleksandra_g 16:10, 05 lis 2013

zielona trawka i morka kora, chyba nie ma lepszego połączenia ja też sadziłam tulipany pod korą i do pod jej grubą warstwą, wyczytałam gdzieś, że się przebiją więc pożyjemy zobaczymy
as226 16:13, 05 lis 2013

paulina_ns napisał(a)

Witaj, witaj fajnie, że mnie odwiedziłaś ja już tej wiosny nie mogę się doczekać - lista zakupów coraz większa na pewno będziemy miały pięknie, nikt nie miał wszystkiego od razu Masz parkę ale Ci dobrze, mi się marzyła dziewczynka, a mam dwóch chłopców, może kiedyś jeszcze się doczekam hehe. pozdrawiam.

Ja chciałam dwie dziewczynki, a mam parkę, ale jest super. Tatuś ma córeczkę, a mamusia syneczka
paulina_ns 16:17, 05 lis 2013

aleksandra_g napisał(a)
zielona trawka i morka kora, chyba nie ma lepszego połączenia ja też sadziłam tulipany pod korą i do pod jej grubą warstwą, wyczytałam gdzieś, że się przebiją więc pożyjemy zobaczymy

Olu, a jak ciężko było robić na tej mokrej trawce i korze, ale nie dawało mi to spokoju, więc robiłam w ekstramalnych warunkach ja tam, gdzie pamiętałam, że wsadzałam cebulki sypałam mniej, ale tak jak piszesz zobaczymy mam nadzieję, że zrobiłam wszystko dobrze, pierwszy raz sadziłam tulipany
paulina_ns 16:19, 05 lis 2013

as226 napisał(a)

Ja chciałam dwie dziewczynki, a mam parkę, ale jest super. Tatuś ma córeczkę, a mamusia syneczka

No właśnie Ty z M się podzieliłaś, a moje chłopaki to takie cycusie mamusi i czasem brakuje mi już rąk i sił
as226 16:21, 05 lis 2013

Nie wiedziałam właśnie, bo mam tylko siostrę, że chłopaki są tak za mamusiami, nawet teraz mój przytula się do mojej nogi Kochany
jolka 18:04, 05 lis 2013

Macham, pozdrawiam, zaglądam
Rabatka z korą od razu fajniej wygląda.Tulipanami się martw, wyjdą na pewno.
Jak przez żwir się potrafią przebić, to co dopiera leciutka kora.

A... i nie zaglądaj ciągle do bukszpanów, NIECIERPLIWCZE
Na wiosnę zobaczysz świeżutkie przyrosty, to będziesz wiedziała czy mają korzonki