Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć

U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć

Martek 23:44, 06 lut 2012

Tu się z tobą Sebek zgodzę ja wprawdzie nie miałam tylu donic w wejściu ba mało tego nigdy gdyby nie ogrodowisko pewnie bym nie zdecydowała się na kwiaty w donicach ))Ogrodowisko dało nam "popalić"i jeszcze bardziej będzie trzeba się starać niestyty ...
Martek 23:47, 06 lut 2012

Co do łyżew u nas przecież ferie ,ale kiedy zapytałam syna czy chce na lodowisko to się tylko zaśmiał .W szóstej klasie złamał rękę na lodowisku Ja to łamaga się zrobiłam tylko rower wchodzi w rachubę ))
Sebek 23:49, 06 lut 2012

Missm26 napisał(a)
Trzeba przyznać, że piękne te z leroya wyszły, a ja się bałam zawsze kupować takie max paki w supermarketach Ale tu w skrzynce masz 10 sztuk, a tamta w doniczce jest jedna chyba i śliczna też

To są dwie długie skrzynki, a w każdej po 5 sadzonek.

W tamtej donice są razem 3 - kupione w Obi po 6 złotych - razem 18 Dopiero po zakupie zorientowałem się, że zwariowałem, skoro na targu miałbym 3 za taka jedną - ale ale trudno
Sebek 23:51, 06 lut 2012

Martek napisał(a)
Tu się z tobą Sebek zgodzę ja wprawdzie nie miałam tylu donic w wejściu ba mało tego nigdy gdyby nie ogrodowisko pewnie bym nie zdecydowała się na kwiaty w donicach ))Ogrodowisko dało nam "popalić"i jeszcze bardziej będzie trzeba się starać niestyty ...

Niestety - taki nasz marny los

A co do łyżew - w zeszłym roku nie byłem, bo ucięli komuś palce łyżwą i się zniechęciłem - ale zanim pójdę ma być mrozik najwyżej na -5 - bo tak to ani rusz

barbara_kraj... 23:59, 06 lut 2012

Kwiatowe metamorfozy całkiem, calkiem
Aż się boję myśleć, jakie cuda nam w tym roku pokażesz
Martek 23:59, 06 lut 2012

Właśnie takich akcji się boję .Znajomych synowi pojechał jeden po palcach na szczęście nic się nie stało ,ale nie chce już chodzić na łyżwy,tzn coś było ,ale nie pamiętam nie chcę zmyślać co .Żeby była możliwość takiego spokojnego nauczenia się super jeździć to co innego ,a kiedy się idzie i właściwie nie można się ruszyć bo ciasnota to jaki to komfort ?
Za moich czasów lodowisko robili nam starsi koledzy i była pełna kultura jeździło się w jednym kierunku lu na środku nikt nikogo nie zarzynał Teraz chamstwo nawet na lodowskach takie zlodowaciałe pokolenie )))))))))No może przesadziłam,ale byłam dwa lata temu i przez ponad dwie godziny stałam,marzłam i obserwowałam moich synów i przy okazji wszystkich jeżdżących i załamka poprostu ...
Missm26 00:04, 07 lut 2012

Oj tam Sebek, mądry Polak po szkodzie Najważniejsze, że obcykane co, gdzie i za ile, ten rok będzie lepszy
A kwiatki piękne są, lubię pelargonie, bo wymagań wielkich nie mają, co roku sadzę pelargonie, ale takich jak Twoje to jeszcze nie miałam. Czym Ty je karmisz ??
Mala_Mi 08:54, 07 lut 2012

Tysiączek się zbliża - może mi i w tym roku też stuknie?
Muszę jakoś zachęcić gości do odwiedzania

Postaram sie pomóc w dobiciu do tysiączka Dobrze ,ze strony, a nie lat...
Ale czytać wszytkiego nie będę (tradycyjnie poczytałam początek wątku) ...bo za dużo.... wskaż interesujące strony..... albo będą głupie pytania.
AgnieszkaBK 08:59, 07 lut 2012

Tak .... Sebkowi trzeba pomóc dobić do tysiączka ..... uczciwie zapracował na to
Sebek 09:12, 07 lut 2012

Missm26 napisał(a)
Oj tam Sebek, mądry Polak po szkodzie Najważniejsze, że obcykane co, gdzie i za ile, ten rok będzie lepszy
A kwiatki piękne są, lubię pelargonie, bo wymagań wielkich nie mają, co roku sadzę pelargonie, ale takich jak Twoje to jeszcze nie miałam. Czym Ty je karmisz ??

Mięskiem

A tak na serio to albo florovitem albo magiczną siłą, która rzeczywiście jest magiczna