Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja "przyziemna" :) pasja

Moja "przyziemna" :) pasja

ewa004 22:50, 12 kwi 2014

Marta zawsze pomocna
Jagodaa 23:01, 12 kwi 2014

asica napisał(a)
Ciekawe co jeszcze tam w główce masz poukładane? Ale jestem ciekawa końcowego efektu.

Jeszcze brzozy pożyteczne, ale Gosiak kiedyś mi odradzała i teraz się boję ponownie wyskakiwać z tym pomysłem, ale marzę o nich .

Natomiast nie mam żadnej wizji dla świerków na końcu działki...
Jagodaa 23:06, 12 kwi 2014

Magda70 napisał(a)
No pięknie...ależ z Ciebie perfekcjonistka

ps. tej kupy kamieni nie widziałam...dorysowalaś później

A jak mężulkowi poszedł mecz???

Rozgryzłaś mnie z tą kostką hahaha A tak się namęczyłam z rysowaniem...

Konkubentowi Madzia, buahahaha co to za słowo, kojarzy mi się zawsze z "libacją alkoholową" omawianą w wiadomościach, to nie M, w skrócie P . Moim zdaniem dobrze, ale faceci, zawsze niezadowoleni, lepiej powinno być .
Zielona 23:07, 12 kwi 2014

Jagodaa napisał(a)

Jeszcze brzozy pożyteczne, ale Gosiak kiedyś mi odradzała i teraz się boję ponownie wyskakiwać z tym pomysłem, ale marzę o nich .

Natomiast nie mam żadnej wizji dla świerków na końcu działki...

Hmm... a dlaczego odradzała? Po raz pierwszy taką opinię czytam... Ciekawe... Napiszesz?
Jagodaa 23:09, 12 kwi 2014

ewa004 napisał(a)
No własnie co u mężusia ?
Cegłówek u mnie nie zobaczysz bo warzywniaka nie focę ...nie cierpię robić przy warzywach .

Pseudo "M" wykończony hobby, ja też hobby wykończona, więc jest 1:1

Ja polubiłam warzywa, po zeszłorocznych zbiorach ogórków, no i P. zachwycony, że swoje własne warzywa, takie pyszne itd. się staram więc
Zielona 23:10, 12 kwi 2014

ewa004 napisał(a)
Marta zawsze pomocna

Ewka - pamiętaj o tym! Gdybyś chciała coś zwizualizować - dopóki mogę, chętnie pomogę Jak już ugrzęznę na amen w ogrodzie, nie będę miała kiedy robić
Jagodaa 23:12, 12 kwi 2014

Zielona napisał(a)

Hmm... w puzzlach mam chyba jakiś murek... Może jakąś wizualizację Tobie zrobię...? Tylko na jakim zdjęciu? Chociaż mam wrażenie, że Ty w głowie masz już wszystko poukładane i dokładnie wyobrażone Gdybym jednak na coś się mogła przydać - daj znać.

Super! Bardzo bym chciała, fotki mogę poszukać odpowiedniej lub zrobić nową. Niby to widzę, ale zawsze wizualizacja, to wizualizacja.

Jak będę mieć fotkę, dam znak.

Dzięki Dziewczyno!
Jagodaa 23:13, 12 kwi 2014

ewa004 napisał(a)
Marta zawsze pomocna

Jagodaa 23:17, 12 kwi 2014

Zielona napisał(a)

Hmm... a dlaczego odradzała? Po raz pierwszy taką opinię czytam... Ciekawe... Napiszesz?

Niejasno się wyraziłam. Odradzała nie brzozy jako takie, ale brzozy w miejscu, gdzie chciałabym je posadzić. Chodziło o ten róg, gdzie rośnie wielka brzoza. Gosia uważa, że ona powinna stanowić mocny punkt. Ja miałam zamiar za nią posadzić brzozy pożyteczne, a pień tej wielkiej zamaskować bluszczem, żeby nie wyróżniał się tak bardzo swym rozmiarem i innością na tle pożytecznych.
Magda70 23:18, 12 kwi 2014

Jagodaa napisał(a)

Rozgryzłaś mnie z tą kostką hahaha A tak się namęczyłam z rysowaniem...

Konkubentowi Madzia, buahahaha co to za słowo, kojarzy mi się zawsze z "libacją alkoholową" omawianą w wiadomościach, to nie M, w skrócie P . Moim zdaniem dobrze, ale faceci, zawsze niezadowoleni, lepiej powinno być .

A wiesz, że mnie słowo konkubent też się tak kojarzy??

Oki...może być P