Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja "przyziemna" :) pasja

Moja "przyziemna" :) pasja

Jagodaa 20:32, 26 wrz 2014

asica napisał(a)
Nie jest źle. Co prawda, te betonowe ogrodzenia to nic pięknego, ale to nie jest złe. Przede wszystkim jasne, bez brzydkich zacieków i przebarwień. Ani się obejrzysz jak zarośnie.

Są plusy i minusy, jak ono zarośnie, to ja będę już podstarzała. Więc już sama nie wiem czego chcę .

Luki 20:41, 26 wrz 2014

Jagoda ja CIe tak doskonale rozumiem z tym betonowym płotem z doświadczenia jak będzie tylko częściowo widoczny pozasłaniany w różnych miejscach to więcej to mnie to już tak nie przekadza. Na zdjęciach zawsze bardziej rzuca się w oczy, ale jak ja patrze na swój za roślinami to już mi tak nie przeszkadza jak kiedyś
Matka 21:04, 26 wrz 2014

Ej, tylko tyle?
bleebla 21:11, 26 wrz 2014

Jagódko, nie było mnie przez parę dni i prawie Twojego ogrodu nie poznałam
Napracowałaś się w tym tygodniu. Coś czuję, że nawet nie miałaś czasu pomyśleć o festiwalu traw, ale mam cichą nadzieję, że przyjedziesz
Jagodaa 21:45, 26 wrz 2014

Luki napisał(a)
Jagoda ja CIe tak doskonale rozumiem z tym betonowym płotem z doświadczenia jak będzie tylko częściowo widoczny pozasłaniany w różnych miejscach to więcej to mnie to już tak nie przekadza. Na zdjęciach zawsze bardziej rzuca się w oczy, ale jak ja patrze na swój za roślinami to już mi tak nie przeszkadza jak kiedyś

Oby ten niski murek zasłonić na początek, to już będzie lepiej. Może brzozy odciągną uwagę od tego co nieciekawe .
Jagodaa 21:46, 26 wrz 2014

Bogda napisał(a)
Ej, tylko tyle?

Ej, no tylko 3h miałam!
Jagodaa 21:49, 26 wrz 2014

bleebla napisał(a)
Jagódko, nie było mnie przez parę dni i prawie Twojego ogrodu nie poznałam
Napracowałaś się w tym tygodniu. Coś czuję, że nawet nie miałaś czasu pomyśleć o festiwalu traw, ale mam cichą nadzieję, że przyjedziesz

Miałam czas na myślenie, aż za dużo , niestety nie dam rady przyjechać. W domu mam remont w toku... nie nadążam za tym wszystkim!
baraga1904 21:50, 26 wrz 2014

...mnóstwo pracy wykonane...betonowych plotow nie lubię, niestety...od sąsiada zasłoniłam tujami ... i to były moje pierwsze rośliny w ogrodzie...
Jagodaa 21:54, 26 wrz 2014

baraga1904 napisał(a)
...mnóstwo pracy wykonane...betonowych plotow nie lubię, niestety...od sąsiada zasłoniłam tujami ... i to były moje pierwsze rośliny w ogrodzie...

Ja tych płotów nienawidzę, niestety to plaga. W pierwszej chwili pomyślałam, że tuje mogłabym kupić tak duże, że od razu płot miałabym z głowy, ale o cisowym żywopłocie zawsze marzyłam, no.... przynajmniej odkąd jestem tu .
bleebla 21:58, 26 wrz 2014

Jagodaa napisał(a)

Miałam czas na myślenie, aż za dużo , niestety nie dam rady przyjechać. W domu mam remont w toku... nie nadążam za tym wszystkim!

Nie dziwię Ci się. Remonty domowe nie są przyjemne i trzeba je jak najszybciej kończyć. Powodzenia