Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Karol99 09:31, 28 mar 2015

Świetne zakupy, świetne kulki- po prostu bosko.
Ewkakonewka 10:22, 28 mar 2015

Gosia i pewnie śnią Ci się też kwiatki Niezłe te Twoje nocne akcje hahahaha, czas zaraz zmienimy to trochę dłużej bez halogenów będzie można szaleć. Chyba dzisiejsza pogoda wstrzyma nas skutecznie z pracami. Miłego dnia
Ewa777 10:49, 28 mar 2015

Ja sobie też kupię halogeny W dzień nie mam jak wyjść do ogrodu, a w nocy, to nawet bym miała pomocników
Betka 20:27, 28 mar 2015

No nocne akcje przy halogenie wychodzą Wam bardzo dobrze Tylko się nie przeziębcie !!!! Teraz pogodowe załamanie więc odpoczniecie
Obwódka super wygląda kawał dobrej roboty a ta góra z chwastami to nic takiego hihihi przecież jej prawie wcale nie widać Z waszym zapałem i z siłami to ta góra zniknie i to szybko
Pozdrawiam !!!!
Ludwika 11:18, 29 mar 2015

wow! duża robota z tyloma bukszpanami! Halogen bardzo przydatna rzecz, ja też najwięcej czasu na ogródek miałabym późnym wieczorem, kiedy mąż jest już w domu i może się zająć synem a potem kiedy ten drugi już śpi Ale nie mam niestety tego halogenu ... jeszcze

Pozdrowienia!
Kacha123 11:30, 29 mar 2015

Gosiu jesteś boska z tymi nocnymi pracami! Efekt wow!
dorciabe 11:34, 29 mar 2015

Gosia jak tam? U mnie zielono po deszczu
Gocha 23:45, 29 mar 2015

jona napisał(a)

Zadowolenie Ogrodniczki wylewa się nawet poza zdjęcie

Jona a się śmiałam bo ja się nie bardzo nadaję jako obiekt do fotografowania a po drugie wesołość mnie wzięła bo M zobaczył że nie było karty w aparacie i pstrykane przeze mnie wcześniejsze zdjęcia przesyłki i ogrodu nie zapisały się nigdzie. Już kiedyś miałam takie samo zdarzenie. Trudno to tzw.skleroza tylko. Karta była oczywiście w laptopie. No ale powidzmy , że się uśmiecham dlatego że lubię sadzić. Pozdrawiam
Gocha 23:47, 29 mar 2015

Ewa777 napisał(a)
Gosiu, bardzo mi się podoba ta obwódka. Super pomysł. Moja przesyłka z kłączami wygląda bardzo podobnie. Ciekawe, czy kupowałyśmy w tym samym miejscu

Ewa dzisiaj ta obwódka chyba nawet ładniejsza bo przycięta.A te roślinki przesłąne to niestety bardzo malutkie, długo będe czekać aż będzie na co popatrzeć.
Gocha 23:49, 29 mar 2015

Karol99 napisał(a)
Świetne zakupy, świetne kulki- po prostu bosko.

Dziękuję Karolu, Mam nadzieję , że będą się dobrze sprawowały w ogrodzie.