Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gocha 15:09, 19 sty 2016

Ewa777 napisał(a)
Śniegowe czapeczki dodają uroku A do tego słońce dopełnia obraz
Szkoda, ze się nie da przesłać tego śniegu
Chłopaki idealnie odśnieżyli podjazd

Ewuś niestety nie chłopaki tylko M. Jasiek odśnieżał przez chwilę w innym miejscu a Andrzeja nie było w tym czasie to się mu upiekło.
Ewkakonewka 12:07, 20 sty 2016

Całkiem przyjemnie z tym śniegiem, w takiej ilości jak dla mnie jest super
Nie umęczy, a oko cieszy
Macham
viva 15:03, 26 sty 2016

U Ciebie Gosiu chyba było trochę więcej śniegu niż u mnie. Może już zima będzie w odwrocie.
Czy myślisz już o wiośnie?
Ach i super się prezentuje idealnie przycięty żywopłot. Podziwiam
Kindzia 19:02, 26 sty 2016

Piękna zima u Was zagościła. U nas mniej śniegu było niż u Was. Ale i tak cieszył, przynajmniej ładnie wyglądało oświetlenie świąteczne ogrodu...bo przy zielonej trawce to niespecjalnie mi się widziało. I jak wieczorem się na spacerek na pola z psem szło, to tak jasno było i pies miał uciechę ze śniegu. Teraz znowu do szarej rzeczywistości wracamy i pozostaje nam tylko wycieranie ciągłe psich łap.
Ale jeszcze wiosennego ciepełka mi się nie chce, dopiero jak w pracy się uporam ze wszystkim i na bieżąco będę, to zatęsknię...

Macham Małgosiu

Gocha 21:29, 26 sty 2016

viva napisał(a)
U Ciebie Gosiu chyba było trochę więcej śniegu niż u mnie. Może już zima będzie w odwrocie.
Czy myślisz już o wiośnie?
Ach i super się prezentuje idealnie przycięty żywopłot. Podziwiam

Viva u mnie było sporo śniegu ale już prawie nie ma i tylko woda pod nogami. Ja chyba wolałabym żeby jeszcze zima była chociaż w górach aż do naszych ferii bo planujemy wyjazd na narty- fajnie by było gdyby tam był śnieg. A taka zima prawdziwa ze skrzącym śniegiem i słońcem to jest cudna. Oczywiście że myślę o wiośnie ale troszkę inaczej niż w zeszłym roku. Muszę myśleć o podzieleniu już rosnących roślin bo straszne pustki w portfelu i to tak długodystansowo. Viva żywopłot dziękuje za pochwały. A na forum większość mówi że nie może być ładnego żywopłotu z tuji i to z Brabanta. Buziaczki Viva i pozdrowienia dla Stanisława
Gocha 21:48, 26 sty 2016

Kindzia napisał(a)
Piękna zima u Was zagościła. U nas mniej śniegu było niż u Was. Ale i tak cieszył, przynajmniej ładnie wyglądało oświetlenie świąteczne ogrodu...bo przy zielonej trawce to niespecjalnie mi się widziało. I jak wieczorem się na spacerek na pola z psem szło, to tak jasno było i pies miał uciechę ze śniegu. Teraz znowu do szarej rzeczywistości wracamy i pozostaje nam tylko wycieranie ciągłe psich łap.
Ale jeszcze wiosennego ciepełka mi się nie chce, dopiero jak w pracy się uporam ze wszystkim i na bieżąco będę, to zatęsknię...

Macham Małgosiu

Kasiu my chociaż łap nie musimy wycierać bo nasza sunia nie domowa tylko podwórkowa.Ja też raczej nie tęsknię jeszcze do wiosny bo jeszcze czeka nas wyjazd na narty- oczywiście moje chłopy jeżdżą a ja podaję herbatkę. I jak pomyślę też o bólu nieustającym mojego kręgosłupa to nie chce mi się myśleć o pracach w ogrodzie. Buziaczki Kasieńko
Kindzia 09:22, 27 sty 2016

Gocha napisał(a)

Kasiu my chociaż łap nie musimy wycierać bo nasza sunia nie domowa tylko podwórkowa.Ja też raczej nie tęsknię jeszcze do wiosny bo jeszcze czeka nas wyjazd na narty- oczywiście moje chłopy jeżdżą a ja podaję herbatkę. I jak pomyślę też o bólu nieustającym mojego kręgosłupa to nie chce mi się myśleć o pracach w ogrodzie. Buziaczki Kasieńko

Mój kręgosłup też odmawia współpracy z ogrodem Ale z czasem, jak sezon ogrodowy się rozkręca, on się też trochę dostosowuje Zresztą ogólnie lepiej się czuję w sezonie poza zimowym i myślę, że właśnie ma to związek z większą dawką ruchu
Ja też nie jeżdżę na nartach...jakoś nigdy mnie to nie kręciło, może dlatego, że ja w ogóle nie lubię jeździć. Wolę chodzić...albo latać

Pozdrówka
boguslawa_ma... 13:40, 27 sty 2016

Gosiu ogórki OCTOPUS kupiłam ,ale się naszukałam,na taśmie tylko były....
zawsze kupowałam jakie nowości i nic nie miałam z tego,zobacze teraz
Ewa777 20:28, 27 sty 2016

Na narty się wybieracie - fajnie Też bym chciała, ale boję się czy będzie śnieg.
Aneta1309 20:39, 27 sty 2016

Gosiu jak tam, masz już pierwsze zwiastuny wiosny w ogrodzie?