Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

katel 10:20, 04 mar 2016

Gosia założyłam Edenowo-spotkaniowy wątek i Cię wpisałam, mam nadzieję że się nie pogniewasz .
Edit - zapomniałam wstawić linka:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/6539-targi-ogrodnicze-lublin-kiermasz-eden-2016-spotkanie
Gocha 22:17, 04 mar 2016

katel napisał(a)
Gosia założyłam Edenowo-spotkaniowy wątek i Cię wpisałam, mam nadzieję że się nie pogniewasz .
Edit - zapomniałam wstawić linka:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/6539-targi-ogrodnicze-lublin-kiermasz-eden-2016-spotkanie

Pewnie że się nie pogniewam Kasiu. Dzięki za wątek spotkaniowy
Marga 09:10, 05 mar 2016

Cieszę się Gosiu, że spotkamy się na Edenie
Gocha 17:51, 05 mar 2016

Marga napisał(a)
Cieszę się Gosiu, że spotkamy się na Edenie

Ja też sie cieszę że poznam nowe osoby ogrodowo zakręcone. Ale też mam nadzieję że dziewczyny które sa juz jakiś czas na ogrodowisku przyjdą równiez i będzie nas dużo. Grupa lubelska musi się wzmacniac.
Marga 18:05, 05 mar 2016

Pamiętam, że rok temu też odbyło się takie spotkanie na Edenie, ale niestety nie wiem kto oprócz Ciebie na nim jeszcze był
Czy dziewczyny ze "starej ekipy" wiedzą o spotkaniu?
amelia_b 11:48, 07 mar 2016

Gosiu odpisałam ja też się wybieram na kwietniowe spotkanie czekaj ja muszę twój ogród szczegółowo poznać,bo gdzie taka nie przygotowana będę Pozdrawiam gorąco
Gocha 15:06, 07 mar 2016

amelia_b napisał(a)
Gosiu odpisałam ja też się wybieram na kwietniowe spotkanie czekaj ja muszę twój ogród szczegółowo poznać,bo gdzie taka nie przygotowana będę Pozdrawiam gorąco

Amelia mój ogród łatwiej poznać niż Twój bo wątek ma prawie o połowę stron mniej. Zobacz obrazki i to nie wszystkie.
AniazZielone... 14:02, 13 mar 2016

Witam Małgosiu, odwiedziłam Twój ogród i jestem zachwycona. Urzekła mnie rabatka z aksamitkami, cyniami i słonecznikami, przepiękna. Nie rezygnuj z jednorocznych, dzięki nim ogród co roku może być inny. Zazdroszczę za to tych 3000 m2, ja mam tylko 1/3 z tego. Ogród przepiękny.
Pozdrawiam
Gocha 20:51, 13 mar 2016

AniazZielonegoWzgorza napisał(a)
Witam Małgosiu, odwiedziłam Twój ogród i jestem zachwycona. Urzekła mnie rabatka z aksamitkami, cyniami i słonecznikami, przepiękna. Nie rezygnuj z jednorocznych, dzięki nim ogród co roku może być inny. Zazdroszczę za to tych 3000 m2, ja mam tylko 1/3 z tego. Ogród przepiękny.
Pozdrawiam

Aniu ja teraz jednorocznych może będę trochę mieć- kupiłam nasiona cynii, cleome, aksamitki ale będę je sadziła raczej tak wklejając na rabaty. Nie wiem czy jest czego zazdrościć jezeli chodzi o powierzchnię działki. Mój M. strasznie narzeka na za duży areał ale ja mu przypominam stale że działkę tak dużą to kupili kiedyś jego rodzice. Z jednej strony to dobrze mieć tyle powierzchni ale jak byłam młodsza to bym się tym nie przejmowała ale teraz już nie te siły i nie to zdrowie.
Gocha 21:08, 13 mar 2016

Wiosna w moim ogrodzie. Ciemierniki które są u mnie w ogrodzie od ubiegłego roku.