Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Jag_58 18:36, 10 maj 2014

Gocha napisał(a)

Mirella dzisiaj też chciałam coś kupić tzn. miałam wszystko sprecyzowane ale nie jestem zadowolona za bardzo z dzisiejszych zakupów. Tylko jestem happy , że kupiłam jeżówki. Dopiero w tamtym roku nabyłam pierwszą i jedyną do tej pory, dzisiaj zakupiłam 12 szt, ale nie wiadomo jakie kolory bo to siewki- mix. Zobaczymy jak zakwitną.

Gosiu jeżówki się bardzo ładnie rozsiewają ,ja kiedys kupiłam 3 a dzisiaj rozdaję tyle tego sie nasiało rabatki wyszły Ci super fajnie
bociek 20:39, 10 maj 2014

Gosiu, wpadlam z rewizyta do Ciebie i musze powiedziec, ze to zdjecie mnie zachwycilo Przepiekna, sytlowa rabata Super

Bardzo fajne zakupy

Co do Carexow i ich zimowania, zalezy ktore. Ta zima byla wyjatkowo lagodna, wiec trawki swietnie sobie poradzily, nawet nie zimujaca w zasadzie u nas stipa przezyla. Z mojego doswiadczenia moge powiedziec, ze Frosted curls bardzo ladnie zimuje (nawet bezsniezna i mrozna zime 2012 przezyla bez uszczerbku, podczas gdy wiele miskantow padlo), Carex Ice Dance podobnie, Evergold ma slabsza tolerancje na wiekszy mroz, ale jak ja okryjesz nie powinno byc klopotu nawet przy bardzo niskich temperaturach, natomiast Praire Fire absolutnie wymaga okrycia, jest bardzo delikatna

Pozdrawiam serdecznie
asiach 20:47, 10 maj 2014

Gosiu z dnia na dzień rabaty coraz pięknięjsze. Codziennie widać postę
Gratuluję i podziwiam
Gocha 22:22, 10 maj 2014

Jag_58 napisał(a)

Gosiu jeżówki się bardzo ładnie rozsiewają ,ja kiedys kupiłam 3 a dzisiaj rozdaję tyle tego sie nasiało rabatki wyszły Ci super fajnie

Jagoda nie wiedziałam, że się łatwo rozsiewają. To będę miała sporo z tych 12 jeżówek- to nic, zagospodaruje się. Podobają mi się jeżówki. Dzięki za pochwalenie moich rabatek w bólach tworzonych.
Jag_58 22:28, 10 maj 2014

Gocha napisał(a)

Jagoda nie wiedziałam, że się łatwo rozsiewają. To będę miała sporo z tych 12 jeżówek- to nic, zagospodaruje się. Podobają mi się jeżówki. Dzięki za pochwalenie moich rabatek w bólach tworzonych.

Gosiu wszystko co piękne tworzy się w bólach
Jag_58 22:29, 10 maj 2014

Gocha napisał(a)

Gosiu wszystko co piękne tworzy się w bólach
Jag_58 22:30, 10 maj 2014

bociek napisał(a)

Gosiu, wpadlam z rewizyta do Ciebie i musze powiedziec, ze to zdjecie mnie zachwycilo Przepiekna, sytlowa rabata Super

Bardzo fajne zakupy

Co do Carexow i ich zimowania, zalezy ktore. Ta zima byla wyjatkowo lagodna, wiec trawki swietnie sobie poradzily, nawet nie zimujaca w zasadzie u nas stipa przezyla. Z mojego doswiadczenia moge powiedziec, ze Frosted curls bardzo ladnie zimuje (nawet bezsniezna i mrozna zime 2012 przezyla bez uszczerbku, podczas gdy wiele miskantow padlo), Carex Ice Dance podobnie, Evergold ma slabsza tolerancje na wiekszy mroz, ale jak ja okryjesz nie powinno byc klopotu nawet przy bardzo niskich temperaturach, natomiast Praire Fire absolutnie wymaga okrycia, jest bardzo delikatna

Pozdrawiam serdecznie

Gosiu rabatka zachwyca
Gocha 22:36, 10 maj 2014

Bardzo fajne zakupy

Pozdrawiam serdecznie

Witaj Kasiu. Fajnie, że wpadłaś do mnie - cieszę się, że podoba Ci się coś co robię z moim ogrodem. Jeżeli chodzi o trawy to chyba się jeszcze zastanowię co tam posadzę czy to faktycznie mają być trawy czy jednak coś innego. Pozdrawiam
Gocha 22:41, 10 maj 2014

asiach napisał(a)
Gosiu z dnia na dzień rabaty coraz pięknięjsze. Codziennie widać postę
Gratuluję i podziwiam

Asiu dzisiaj coś jeszcze dosadziłam, już niedługo skończę kolejną część. Zdjęcia z tego sadzenia jutro. U nas dzisiaj przez połowę dnia deszcz później słońce i wiatr. Pozdrawiam
asiach 23:02, 10 maj 2014

A ja mam syna (przyjeżdża co 3tyg) to ograniczyłam się do skoszenia reszta w domu w kuchni Samo życie. Cieszę się każdą chwilą z nim spędzoną. Pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies