Tak, tak to ta słynna patagońska Nie moge jej zmarnować, to i ja będę miała nasionka
Życzę Ci słoneczka (sobie zresztą też), bo nam się grzybowe rzucą na rośliny!
Łaaaaał niezłe zakupy .... na mojej liście też w tym roku perowskia .... a czarne surfinie też mam hahaha
No i jak tam byłaś może w końskowoli u Dębskich ...ja się wybieram pod koniec tyg .....ciekawa jestem czy cosik ciekawego kupię ...lista długa ....ale czy wszystko dostanę????
Zgadzam się frosty przezimują bez problemu ale u mnie praire Fire też przezimowała ściachalam ja prawie doczeka i wypuszcza nowe przyrosty..... Mam zamiar kupić jakieś carexy ....nie wiecie może które lepiej zimują:-?
To się u ciebie opiszę dzisiaj ...mam pyt gdzie znaleść kulki buksika w Lublinie albo okolicach ...? Potrzebuje jedną dużą ...jedną mniejszą i kilka mniejszych??
Hahah i zmień nazwę tego wątku
Gdzie Ty chcesz ten kapitalny remont zrobić?
Błagam .....robota wre ...zakupy hurtowe ....chyba całą Perovskię mi wykupiłaś.....
Nie wiem gdzie teraz jej szukać hahahahahah
Dołączam się do pytania o trawy. Też mam praire fire, a także rozplenice. To była ich pierwsza zima- pełen sukces- ale wszyscy wiemy, że ta zima była łagodna- nawet u nas na wschodzie. W tym roku posadziłam miskanty oraz sporo pięknej turzycy gold fountain. Ciekawa jestem czy dadzą radę....