Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gocha 21:11, 14 maj 2014

Jag_58 napisał(a)
Gosiu u nas tez nie za fajnie chociaż jeszcze nie pada ,było nawet słoneczko ,ale ogólnie zimno nie pozostaje nic innego jak czekać na cieplejsze dni

Jagoda u nas chyba też na chwilę było słońce ale króciutko i chyba tylko po to , żeby zdenerwować człowieka. Bo jak sobie pomyślałam, że jak słoneczko to będzie wysychać ziemia ale jak pomyślałam to naszły chmury i od nowa ulewy.
asiach 23:27, 14 maj 2014

Gocha napisał(a)

Asiu jak tylko u nas pokazuje się tęcza to zazwyczaj po stronie gdzie nie mam dużych nasadzeń i obok mam 3 ha pola uprawnego. Także nic mi nie zasłania tej tęczy i mogę się na nią napatrzeć. Ale na razie nie chcę żadnych tęcz bo to niestety wiąże się nierozerwalnie z deszczem i to dużym. A tego mam w tej chwili po czubki... Ale liczę na to , że będzie lepiej i wszystkim tego życzę

I ja również tego życzę i mam nadzieję, że prognozy się nie spełnią i deszcz Wam nie dokuczy
Trzymaj się
Gocha 10:27, 16 maj 2014

Mam wielką prośbę. Czy Ktoś może się podzielić ze mną chociaż jedną sadzonką werbeny patagońskiej- czyli ogrodowiskowej. U nas nie do dostania flance. A tyle o niej mówicie, że chciałabym mieć chociaż jedną sztukę. Zresztą jak widzę na zdjęciach to piękna jest i może rosnąć w przeróżnych miejscach.
Mirella 12:14, 16 maj 2014

Gosia ale piesio cudny wszystko widziałam pięknie już jest nie mam Werbeny nie udała się niestety
Gocha 12:44, 16 maj 2014

Mirella napisał(a)
Gosia ale piesio cudny wszystko widziałam pięknie już jest nie mam Werbeny nie udała się niestety

Witam Mirelko- tak też uważam , że piesio cudny a właściwie sunia- Sara. Ale już w poważniejszym wieku jak na wilczura- ma już 10,5 roku. Ale jest chyba jeszcze w dobrej kondycji, ma gdzie się wybiegać-cała działka jej to może poszaleć. Szkoda, że nie masz werbeny no ale trudno. Może będzie ktoś miał. Chciałabym zobaczyć w tym roku jak rośnie. Pozdrawiam
beta 12:52, 16 maj 2014

spróbuj tu https://www.ogrodowisko.pl/forum/38-przyjme...może ktoś będzie mógł sie podzileić...ja niestety tez nie mam...jeszcze
Gocha 13:23, 16 maj 2014

beta napisał(a)
spróbuj tu https://www.ogrodowisko.pl/forum/38-przyjme...może ktoś będzie mógł sie podzileić...ja niestety tez nie mam...jeszcze

Niestety nie ma tej strony. Ale dzięki
bociek 10:58, 17 maj 2014

Chetne bym sie podzielila, ale z wysianych nie wzeszlo mi nawet pol nasionka

Pozdrawiam
BusyBee 20:19, 17 maj 2014

Gosiu ja właśnie dostałam od Asi 3 roślinki werbenki w 1 małej doniczce. Są malutkie ale liczę na to,że nie uda mi się ich zmarnować Podobno werbena się wysiewa. Może więc za rok ja będę mogła komuś podarować. Wprawdzie za bardzo na to nie liczę, bo aby ją wychodować z nasion, trzeba mieć dobrą rękę do roślin. Asia z wątku Ogród Joanny i Andrzeja ma właśnie taki dar. Ma dużo własnoręcznie wyhodowanych roślinek- szczerze podziwiam

U mnie dziś pracowicie, bo prawie nie padało!!!!
U Ciebie pewnie też, bo nie ma Cię od wczoraj
asiach 23:34, 17 maj 2014

Wpadłam , pozdrawiam i życzę miłej niedzieli
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies