Mogłabyś narysować jakiś plan tego miejsca z posadzonymi już stałymi roślinami (razem z cisem pod siatką, kiscieniem i kosodrzewiną). Chodzi mi o rzut z góry. Jutro w wolnej chwili pomyślę, a na razie to moim zdaniem za dużo, ale muszę spojrzeć dokładniej na plan. Pozdrówka
Ja tam do nich wszytskich mowię Zuza .. Choć jest taki jeden większy i do niego tak nie mówię , bo se dośpiewałam że to facet
Róża jest różowa , jak najbardziej różowa .. Kwestii daltonizmu komentowała zatem nie bedem .. Pozostanę dzis mistzrnią taktu , co mi sie niezmiernie rzadko zdarza .. Ale dla Coebie Julciu wszytsko
A jak napisałaś o tym kombinowaniu ,żeby nawet posprzątać w piątek i mieć dwa dni wolnego to jakbym siebie zobaczyła .. Ja po lekturze perfekcyjnej PD ( ale wersji amerykańskiej , bo pl jakoś mnie nie rajcuje ) zaczłam sprzątać " mimochodem " tzn.. Kąpie sie i myje dokładnie kabinę , albo umywalkę... I tak te porządki upycham po każdym dniu ,żeby w wekend odpocząć
Kasiu .. Żebym to ja wiedziała .. Musze poczytać o rozróżnianiu płci tych jaszczurek .. A ta na bank niebrzuchata ... Może to Zuz ..ale u nas jest chyba komuna , bo ich tyyyyle
Plan prawie profesjonalny... oczko małe, wiec wymieniaj kamienie na nowe.. lepiej niż szorować
A Danicę jak sie podoba to kup.. 1 nie majątek, jak coś nie halo to wyciepesz.. to nie 10 szt .. czy 50 Wszytko ma zwolenników i przeciwników Igalki można ciać, wiec będziesz najwyżej ciachać, a jak sie ciacha t osą piękniejsze.. tak mi Ola-Leon wytłumaczyła..
Eluś, proszę jesze o foty twojego ogrodu w panoramie, tzn. siedząc na tarasie zrób np 3 foty patrząc od lewej strony ogrodu, na wprost, kończac na prawej - to mi ułatwi koncepcję, by nie namieszać za dużo gatunkami roślin (foty mogą być wysłane na priw), ale i tak ostateczny dobór roślin ma wypływać z twojego serduszka