Elu jak już z twoimi oczkami będzie dobrze to wypatrzyłabyś mi tanio buszpany wiesz taki stożek ze 2 kulki,no tak na moja skromną kieszeń ,gdzieś w okolicy to pojadę.
Z bukszpanami to nie jest łatwa sprawa..chroniczny brak a ceny wysokie .. Ja dodatek byłam w sobotę u Kapiasa i przynajmniej połowa buksów była chora .. Wyglądały paskudnie , nas bolały serducha że tyle kasy poszlo w las... Obok zaś były posadzone obwódki z tujek .. Pikne , zdrowe, sztywne ..o cenie nie wspoomnę ...
Jeśli chodzi o buksy to jest plantacja ale daleko..no i rośliny kopane , wiec myslę ,że ńie ma sensu ryzykować teraz , tylko lepiej na wiosnę... Potem możemy sie zorganizować jakoś, ale mamy całą zimę ,żeby to przemyśleć i zaplanować .. Szkoda ,że nie zrobiłam zdjęcia temu żywpolotowi tujowemu .. Ciapa ze mnie
A ja wczoraj sie namachałam łopata i nagotowałam chłopakom bo płot robili z jednej strony od sasiada. Gdybym wiedziała, ze na takiej fajnej wycieczce jestes to bym sie przylepiła do Ciebie
Kasiu .. Piękny ten nowy awaterek ..normalnie wyjątkowy zupełnie
Nogi myły dzieci koleżanki w moim oczku, wiec już to " zastosowanie " przerobiłam .. Choć przyznam ,że moczenie nóg to nie było jego główne przeznaczenie
Trawka , to prezent od Alinki .. Ja do dziś nie wiem , jak Ona taka kobyłę wielgaśną wykopała i mnie przytaszczyła zawsze jak na nią patrze to o tym myśle
Tulipanowiec reaguje na taką brzydka pogodę zażółceniem liści.. Podleję go prewicurem i dam mu spokój ..nowe liscie zresztą są śliczne i ogólnie nadal jest bardzo gęsty a nie łysy
Nie martw się , to są niekłopotliwe drzewa .. To nie to co buk lub wiąz .. Wiecznie mają muchy w nosie.
Przepraszam ,że musiałaś tyle czasu czekać na odpowiedz ...